12siradanbiri İyi bayramlar kızlar, 6 gundur sogan suyu iciyorum klomen kist yaptığı için, sogan suyu gebe kalmayı engelliyor mu erken yumurtlama falan olursa ,15 gün kullancam merak ettim bilgisi olan var mi
01Seyma 12siradanbiri merhaba şimdi okuyorum ben 2.bebegime hamileyim ilk te de ikincisinde de sogan suyu kullandım ve kullandıgım ay hamile kaldım tesadüf mü bilmiyorum ama kullandgm ay hamile kaldım
Meryem44 12siradanbiri sogan suyu icerken korunun zira bebek tutsa bile duser saqliksiz olur 2 hafta korunun bende 1 bucuk sene once yaptm polikistik vardi ondan sonra hamile kaldm normal yolla
Cennetycll 12siradanbiri kesinlikle kullanmayın hamile kalmayı azaltıyor kalsanız da düşüğü tetikliyor
Antevortes Duzgun kullanilirsa kistleri eritip hamile kalmayi kolaylastiriyor diye biliyorum. Ama o esnada hamile kalmamak gerekebilir sonucta rahmi temizliyor bittikten sonra daha dogru olur
12siradanbiri Antevortes insallah eritir , ovulasyon da yapmıyorum erken yumurtlama olmadi 14 16. Gunler genelde oluyor ama merak ettim tesekkurler
12siradanbiri Suheda11 ben veriyim canim cok arastirdim adetken de başlanıyormus ama ben adet bitiminin 2.gunu başladım sabah aksam taze olmak şartıyla 1 orta boy soğanın kahverengi yerini soyup 4 e bölüp klorsuz 1 bucuk bardak suyla 5 6 dkika kaynatıp ilik şekilde de iciyoruz.
Barlasinannesi Suheda11 merhaba canım bende evlendiğimden beri korunmasız ilişki yaşadım ve 4 ay boyunca olmadı soğan suyu yaptığım ay hamile kaldım bide belimin altına yastık koyup ilk on beş dk ayaklar yukarda bekliyordum . Rabbim bu güzel günlerde bebek yolu gözleyen herkese nasip etsin❤️
Antevortes 12siradanbiri yok kabugunu soymayacaksiniz kesinlikle. Kabuguyla beraber 4e bolup kaynatmak lazim. Ama hijyen acisindan sogani butun halde 3 dakika falan sirkeli suda bekletmekte yarar var.
12siradanbiri Antevortes ben saracoglundan dinledim kahve rengi kabuğunu soyun diyor du soyuyordum ben de soymiyim mi🤔
Nazcan9244 Ben Şubat ayında soğan kürü yaptım tam 15 gün yapıp bıraktım geçen ayki adetimde hayır suyu ve testere dişli aslan pençesi kullandım ayrıca arada gül sirkesi içiyordum ve bu ay adet olmadım şükür 5+2 günlük gebeyim sorun olmaz benim rahim kalınlaşması ve prolaktin sorunun vardı hepsinin şifa olduğuna inanıyorum özellikle adet döneminde hayır ve testere dişli aslan pençesini deneyin derim.
12siradanbiri Nazcan9244 evet onları da duydum insallah gerek kalmaz , kist yapmasaydi klomen ,asilamaya baslicaktik önce kistlerin erisin dedi 🥺ne zaman niyetlensek bisey cikti hep, zamanı değil belkide
Brglyksk_ Nazcan9244 dişli Aslan pençesini nerden aldınız acaba benim de süt hormonum hep yüksek çıkıyor
Antevortes 12siradanbiri bende ondan dinledim soymayin diyor :) dis kabugundan pis oldugu icin bi kat alip gerisini kullanin demek istemis olabilir. Benim dinledigimde de sirkede bekletin sonra dorde bolup 7 dk kaynatin diyordu. Ben cocuk icin yapmadim bagisiklik artirmak ve polikistikleri tedavi eder diye yapmistim. Deli gibi iltihap soktu cok iyiydi
12siradanbiri Ahsen1_ ha yok canim hiç duymadım o kadar arastirdim böyle bisey varsa bilmiyorum , ben gebe degilim onun icin bütün ugrasim
Ahsen1_ 12siradanbiri İnşallah seninde olur 💐🌺🙏 Allah büyük bol bol dua et Hayırlısıyla seninde olsun 🤲