VeraRi19 Esmk Evet çok uyumlu geliyor kulağa son zamanlarda duydum birkaç kişinin bu ismi koyduğunu. Eşime ileticem🥰
VeraRi19 uckedibirbebek Anlamıda çok hoş aslında. Bende listeme almıştım ismi ama eşim pek sevmedi🥲 Koysak zamanla kulak alışır söylerken
Tugceozersen Belgin61 yanlışınız var hz. Yusuf un 2 oğlu bir kızı var oğullarının ismi efraim ve menesa kızının ismi ise rahmet iyi araştırmanızı öneririm
Mavi26 VeraRi19 Allah aşkına maya ismi lina, lena falan gibi isimlerden bin kat güzel. Çoğu isim aşırı saçma ve zorlama geliyor bana kusura bakmayın. Sonra da hepiniz kuranda geçiyor falan diye ısrar ediyorsunuz. Yok cennetteki güzel gözlü kız demek falan. Ne alaka yani? Lena mesela elena direk. Lina alinanın kısaltılmışı. Hepsi yabancı isimler bunların. Hayır biri de demiyor ben yurtdışında kolay kullanılsın diye koydum, uluslarası ismi olsun. Kuranda geçiyor canım cennetteki güzel kızın elbisesi falan yazıyorsunuz inanamıyorum. Bu isyanım size değil buradaki anneler artık doldum doldum taştım da pardon rahatsızlık verdiysem.
Mavi26 Mavi26 vera da aşırı güzel bu arada benim ilk düşündüğüm isimlerdendi eşim istemedi. Ama ben özellikle latince anlamından dolayı istemiştim mesela. Vera da maya da çok güzel bence.
VeraRi19 Mavi26 Herkesin isim tercihine saygım var🤷🏻♀️ Ben Maya ismine çok ısındım ama eşimde kızımızın ismine benim kadar ısınsın isterim
Whitewomen VeraRi19 Alya Arya Zümra Miray Nisa Sena ,yaren Eylül , begüm Almira , mila Almina , mira Esila , lina Elissa , maysa Duru, defne, Beren, deren,