ozdenarda Kbr benim 12. haftamda doktor kiza benzetti dun 13+4 de baska bir doktora gttim erkek dedi bcg degerm 47 ckmisti cogu zaman bende tatlidan tiksindim limonu kesip kesip meyve gibi yiyodum hala da devam ediyorum ama ben cok bulanti yasadim ve hala devam ediyo erkek bebekler cabuk hareketlenir cabuk insan sekli alir derler bende bu olay tuttu sanirim 9 haftalikken daha ayaklari bile tomurcuktu ama bacaklarini oynatiyodu ben uc ayda dort kilo aldm 🙈tamamen gobegime aldim bol gyindigim zaman hamile oldugum bile anlaslmiyo
scl ozdenarda benimde ikili taramada bhcg 31 çıktı doktor erkeğe benziyo dedi bakalım bidahaki kontrolde netleşecek mi merak içindeyim ve dediğin gibi tatlıdan tiksindim ekşi acı tükettim hep. Hayırlısı bakalım 😌
Kbr ozdenarda benimkide ikidir ultrasonda.baya hareketli gozukuyor doktor 3 hafta sonra tam.net derim cinsiyetini dedi benim asermem falan yok bas agrim.hic hic tat vermiyor ama
BebegimiBeklerkenN 18+5 erkek annesiyim sivri göbeğim ile selam olsun sizlere toplamda 6 kilo aldım aldığımda göbekte belli 🙂 bulantılarım 2. Ayda başladı çok şükür şuan daha iyiyim
ozdenarda scl benm gibi donmesinde bebisleriniz🤣🤣bende tatlidan vok cok uzaklastm ki hamileligimden once deli gibi tatli yyen bir insandm smdi eksi elme limon portakal hep bunlari yiyorum
ozdenarda gizemgnll masallah soyle kesin diye doktorlara hayranim bi benm kendi doktorum bilemedi🤦♀️onun yuzunden oglusumu bi hafta kziim diye sevdim
gizemgnll ozdenarda kız olsa söylemezdim dedi doktorum, kız okunca değişme ihtimali yüksek oluyormus ama daha erkek olunca direk belli oluyomuş , hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına versin inşallah, kac haftalık simdi oğluşun 😍
Aysdel 13+2 deyim bende geçen perşembe doktora gittiğimizde genital bölgelrindenn belli olup düz ise erkek yuvarlak gelirse kız demişti Bize de %80 erkek dedi.. bi tane kızım var birde erkek bebek istiyoruz Allah izin verirse sağlık olması öncelikli tabi .. size denmişmiydi böyle ☺
elvann 25.haftadayım şu ana kadar 3 kilo aldım mide yanmam başladı 10 gündür onun haricinde hiçbir sıkıntım yok şükür
ozdenarda Kbr biraz bunyeyle alakali sanirim erkek anneleri cok rahat gecirir derler ben hala bulantiyla yasiyorum mesela
Demirgonca 27.haftadayım bizde bir erkek bebek bekliyoruz allahım sağlıkla alayı nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza
ozdenarda scl evet canm kizdan erkege dondu ama esimde bende hala teredduttyz bi hafta fark ayri doktorlar olunca insallah degismezse oglus 🤗
Nursem Bizede 12. Haftada kız dediler 16. Haftada oğluşum olucağını öğrendim. Çok sivri değil hafif yaygan bir göbişim var. 23. Haftalık olduk ilk 4 ay kilo almadım iştahda yoktu. Takii 4. Ay bitti bir iştah açılması 2 ayda toplam 5 kilo aldım. Tatlı hiç sevmem ekşiye dur diyemiyorum 😋