eymeninannesii Aslnrbl sağlıklı olsun da canim ya gerçekten gerisi önemli deil sağ salim alırız kucaklarimiza inşallah
Domatesannesi Aslnrbl benim bebişte çok hareketli değil korkuyorum bazen hissedemiyorum diye sizde de oluyor mu
Aslnrbl Domatesannesi evet bazen bende düşünüyorum ama demekki duzeni boyle diyorum doktorumada soyledim surekli bi his olmuyo hun içinde diye o da daha yeni büyüyor dedi demesi gibi zaten yeni kendilerine geldi yavrucaklar
Ozlemyeni Ecemselmaarslan bi doktor bebegin suyu sınırda takipte kal dedi endişelendirdi.digeri ölçtu ortalama bi deger cikti normal dedi. Simdi her gelen sivida bi sorun mu var diye meraktan kafayi yiyorum
senayrtlk Ozlemyeni vallahi aynısı bende de oldu insanı strese sokuyorlar ama çokta sıkıntı etmemeye başladım çünkü strese girdikçe daha kötü oluyor bebekte etkileniyor 🌞
Melekgeliyor Merhaba 25+0 ım göbeğim bi büyüyor bi küçülüyor çok fazla belli olmuyor hamile olduğum , aynısı olan var mı ?
gozgozanne senayrtlk ben de 26 haftaya yeni girdim çok sukur genel olarak iyiyim. Ama çok ayakta kalınca belim agriyor🤗 siz nasılsınız kızlar
Deletedmom10846 eymeninannesii benim bebiş 27+1 bana da oğlumdan daha hareketli gibi geliyor. İkisi de erkek aslında ama diğerinde bu kadar hareket hissetmiyordum sanki
eymeninannesii Deletedmom10846 korkuyorum bide bisi mi oluyo die gece yatarken de bunun 30 cu haftaları var daha sizin tahmini doğum ne zaman
Deletedmom10846 eymeninannesii arada hareketleri bni de korkutuyor. Uygulamaya göre temmuz 31 ama sezaryen olacak daha erken olacak. Sizin
eymeninannesii Deletedmom10846 benimde 4 ağustos diyo ama benim de erken olur büyük bi ihtimalle şeker var oğlumda 2 hafta önce suni ile Doğum olmuştu