Sacidenur Benim suyum gelmemişti sancım vardı açılmam vardı hemşirenin kendisi alttan bir şeyle suyun gelmesini sağlamıştı sancılardan dolayı fark etmemişim bile geldiğini o an
Myssrblgn uzaldlal Sızıntı şeklinde gelirse belki anlayamazsın ama benimki gibi olursa anlamamak mümkün değil. Aniden patladı 1 litreye yakın su boşaldı yatağa. Yürüdükçe patır patır yerlere dökülüyordu ve kocaman karnım bir anda küçücük kalmıştı 😁
denizdalgasi1 EmirinBusrasi ben duşa falan girmedim hiç direkt hastaneye gittik 1 saat uzaklıktaydı bizim hastane zaten 2 santim açılmam vardı yani beklemek istemedik hastaneye gittiğimde ise açıklığım 6 santimdi yani beklemek tehlikeli olabilirmiş doğumum zaten suyum geldikten sonra 3 saat içerisinde gerçekleşti
Ebrumelek16 EmirinBusrasi benim suyum gelmişti gece 3 de çok korkmuştum uykumdan kalkmıştım nişanımla birlikte geldi ama bacaklarımdan sürekli altı doğum yapana kadar sancım hiç. Yoktu açılmam da çok yavaş ilerledi sonra sancım sıklaştı falan 10 saat sonra doğum yaptım 😰