Melikeaydn ben bu haftalarda ağlardım 7/24. Hatta eşime bir kurban bıçağı al karnımı deş demiştim. Gece gündüz kusuyordum. Aşırı acı çekiyordum. Üstelik ağır bir covid döneminden yeni çıkmıştım. Şikayetlerim geçmemişti bile. Kan kusuyordum sürekli. İlaçlar asla fayda etmedi. Her hafta serum takılıyordu bana. Başlarda birkaç gün idare ediyordu ama sonra serumda fayda etmedi. Ertesi gün yine kusmaya başladım. Az masraf etmedik yani. Kusmak insanı çok yoran bişey. Seni çok iyi anlıyorum. Bana doktorum katı ye demişti. Katı yedim bende ama yemez olaydım. O katı yiyecekleri beni bir kabız etti. Mahvoldum resmen. 3-4 günde bir tuvalete çıkar oldum ama makatım yırtılacak yani. O kadar canım yanıyor. Nasıl sertleşmişse çıkamıyor ve ben çatlıyorum düşün. İlaçta veremiyorlar gebelik çok yeni diye. Bütün gün klozet ile akraba olduğuma mı yanayım yoksa kabız olduğuma mı? Resmen eziyetti o günler. 19.haftamda bebek karnımda kıpırdadı. O zaman geçti bulantı ve kusmalar. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama çok şükür geçiyor. Zaten geçmiyorsa çekilecek dert değil. Kusma ve bişey yiyememek insandan çok şey götürüyor. Rabbim yardımcımız olsun…