Melikeaydn Elibo bu zofer ağır bir ilaca benziyor kanser tedavisinde olan hastalarda görülen mide bulantisi için yazıyor ama bebeğe zarar verebilir gibi siz kullandinizmi
Zynp2116 Ben de 7 haftalık oldum yemek kokusu gelmedikçe hiç bir rahatsızlığım yok bu durum normal mi acaba
Melikeaydn Zynp2116 bünyeden bünyeye degisiyormus kimisininki çok ağır kimisinin hafif kiymetini bilin
Erayhilal Melikeaydn az daha sabır gülüm 4. Aya girince gecti benimde şimdi de 37 deyim ara ara var yani mide yanmasi eksimesi bulantidanda kotu emin ol unutcaz bugunleri bebislerimizi koklayinca 🥰
Zynp2116 Ben herşey yiyiyom çok ta iştahlıyım hiç kusmadım herkez söylüyoda ben mi anormalim anlamadım kızlar 😊
Erayhilal Melikeaydn amin canım insallah vala hemen kurtulursun dilerimki cok cektim bende 5 kilo verdim yani düşün sonra 18 kilo aldim tabi 😀 insallah hemen rahatlarsin sende
Sumeyyeabdi Melikeaydn bende 8.Haftadayim bnmde bulantim yok ama hafig kasık agrım ve miğde agrisi oldu
Kephisos_22 Melikeaydn idrarda keton cıktı mı? Benım 10.hafta hastaneden yeni cıktım. Yetersiz beslenme yüzünden 3 gğn serumla beslediler
Melikeaydn Kephisos_22 yok çıkmadı ben hicbirsey yiyemiyorum herseyden bulaniyorum o yüzden serum taktiriyorum arada iyi geliyor yoksa kusmakdan ölüyorum
Elibo Melikeaydn hayır bunuda kullanabiliyor hamileler tanıdıgım kullananlar var ben prilam işe yarıyor suanlık onu kullanıyorum. Dojtprunuza sölerseniz verir.