burcuo Buse418 Çok teşekkür ederim ☺️ acemilik olunca acaba üşütür müyüm diye endişe ediyor insan. Yavaş yavaş öğreneceğiz.
Anne12 HappyMom tüm aile arife suyuyla yıkanıcaz sonra ütümü yapıp hemen uyumayı düşünüyoruz 😊 hepimize şifa olsun inşallah 🤲
minikkurabiyelerinannesi HappyMom ilk defa duydum ama her arefe duş alırım ben bayrama temiz girmek için bilmeden bi gelenek mi sürdürmüşüm ? Farklı bir şey yapılıyor mu ? Duası falan mo var ne yapmamız lazım bilmiyorum ben 🥰☺️
hafsam_omerim burcuo babannemde bizi yıkardı arefe günü ruhu şad olsun. Oda derdi boyunuz 1arpa tanesi uzar diye😀 ama bende bugün kızımı yıkayamayacağım daha dün yıkadım hava soğuk ama kendim yıkandım
burcuo hafsam_omerim Demek ki pek çok yerde biliniyormuş 😊 Ben de artık yarın yıkarım diye düşünüyorum.
miraninannesii HappyMom arife günü zemzem akar derler çeşmeden bizde yikanicagiz daha bebişim karnimda Allah nasip ederse seneye onuda yikicagim
seherunvr Julide_01 Bnde bgun bilmeden öyle yıkandım bebeğim de yıkansın die karnıma tuttum biraz da ☺️
Nazilimmmm HappyMom Bizde çocukken yikanirdik nasıl sevinirdik bayramliklarla uyurduk şimdi kalmadı o günler ama bende çocuklarımı bigun yıkayacam inşallah
Mrvgl HappyMom Ben de 2 3 sene önce öğrendim. Şuan kızım uyuyor uyandığında yikayacagim. Sular aşağı kızım yukarı 😊❣️
Deletedmom7373700 HappyMom annem her arefe günü bizi yıkardı. Arefe suyuyla yıkanmak iyi olur diye. O gün bugündür bende de alışkanlık kaldı. Arefe günü gece 12 olmadan mutlaka o su ile yıkanmam lazım her bayram 😂
Reyhan_rr HappyMom Nasil yapiliyo banada soylermisiniz rica etsem? Bide kendimizde yikanmaliyiz dimi?
Canpolat Sevgi0478 bende çok özledim 24 saat var mesafe evde tek karnımda oğlumla yalnız başımıza bayram geçireceğiz maalesef 🙈