Dilossh Byrvo İlk gebeliğimde seher sarıya gittim her şey yolunda dediği halde kimyasal gebelik yaşadım boş yere ümitlendirdi beni . İkinci gebeliğimde nagihan yılmaza gittim çok soğuk ve ilgisiz geldi bana bir daha gitmedim en son herkesn tavsiyesi üzerine bülent sürücüye gittim ve hala ona devam ediyorum gayet ilgili ve güler yüzlü bir doktor mesajlara anında dönüyor seçim sizin😊
Byrvo Dilossh çok teşekkür ederim bulent bey secenekler arasinda vardi zaten peki doğum ücretleri ne kadar ortalama bişey diyorlarmi
ikizler-ezgi Byrvo merhaba bende medicalparka gidiyorum Naziye hanım’a bu fiyatı ne zaman aldınız ben geçen ay fiyat aldığımda 8500 demişlerdi.
Eslemmiraaa Buo oh sağlıkla alın kucağınıza , kaç haftalık oluyorsunuz ? Birde fiyat almadıysanız bi an önce alın çok zam yaptılar opsiyonlatın ben 3 hafta önce gittim keşke daha erken gidip fiyatı opsiyonlatsaymışım diyorum
Buo Eslemmiraaa 35+4 üm, çok heyecanlıyım artık🤗 fiyat aldım 32 haftada, 8500 sizin için fiyat değişmeyecek artık dediler. 34 haftada gittiğimde muayene ücretine zam gelmişti, iyiki fiyat aldım dedim ben de
Eslemmiraaa Buo iyi bari evet ben dün gittim 415 tl olmuş muayeneleri doğum fiyatlarını güncellenmişler bende aynı fiyata anlaştım keşke bi tık daha erken gitseymişim dedim ama olsun ne yapalım😅🙏