Filisabeth Benim 3. gebeliğim 21. haftada hissettim. Nedenide pleseanta arteria imiş.. Bundan dolayı geç hissetmişim. Normalde önceki hamileliklerimde15-16 haftalarda hissediyordum..
Sinemfidan Prenseslerinannesi344 bbekten bebege degisen durum bu ben oglumda 16 da hissettim kiza hamileyim bundada 22 haftadan sonra hissetmeye basladim
Nuroye Prenseslerinannesi344 ben 18 hissettim tam ama seğirme hep olurdu ilk gebeliğime rağmen erken hissetmiştim oğlum 🧿🥲🤲 panik yapma
Dilos6342 Prenseslerinannesi344 o normal canım benim tanıdığım vardı iki gebeliginde de 20den önce hiç hissetmemiş öyle pek kilosu da yok ama. Biri kız biri erkek hatta. Sen azda olsa hissediyorsun sanırım nasıl oluyor pıt pıt şeklinde mi ? 1 2 haftaya ben senin gayet iyi hissedeceğini düşünüyorum
Prenseslerinannesi344 Dilos6342 ya nasil desem hani böyle asiri nadir yok denilcek kadar az evet pit pit şeklide canim kizlarim mahsallah oynadi baya 😁 insallah oyle olur tedaylu düşünüyorum yaptırmayi
Novaa Prenseslerinannesi344 Plasenta öne yerleşti ise geç hissediliyormuş ve hafif oluyormuş. Benim de erkek ve önde olduğu için doktorum 21-22 e kadar hissetmeyebilirsin merak etme dedi. Sizin de belki öyledir ve 19-20 lere sarkabilir.
Prenseslerinannesi344 Novaa 18 de bana daha ufak dur dedi 😁 oysa kizlarim kipir kipirdu bakalim 19 2 günüm kaldi
Dilos6342 Novaa Prenseslerinannesi344 Arkadaşın dediği de doğru canım doktora gittiğinde bi dahakine sorarsın plesanta öne geçtiğinde hissetmesi daha geç oluyormuş Çünkü diğerlerinde hissettim diyorsun Benim plesanta yukardaymis ama ben kiloma bağlıyorum sen bi doktoruna sor 🤗
Mavistez Prenseslerinannesi344 herkesin bünyesi farklıdır ben ilk kızımı 21 haftada ikinci kızımı 19 haftada hissettim şuan oğluma hamileyim 14te hissettim 15te daha netti
Prenseslerinannesi344 Mavistez bunye degil her hamilelik farkli her bebek farli erkek bebek hantal derler hatta gec dogar gec oynarmis 17 dan beri bende oyleyom ama emin olamiyorum tam olarak kizlarim oyle hareket ederdi ki icimde mahslalah bu ohle degil erkek diyemi anlamadım 😂
Prenseslerinannesi344 Mavistez mahsallah sizde bizim gibi 3 bebekte oglan bulmussunuz😍 detaylı yaptirdiniz mi acaba 29 22 arasi
Mavistez Prenseslerinannesi344 benim supriz gebelik oldu ben başka düşünmüyordum ama nasipte varmıştı. Detaylı bunda yaptırmadım özel hastaneye muayene oldum kalbinde organlarında ben sorun görmedim dedi burun kemiği falan normal dedi doktor devlet Hastanesi’nde randevu bulamadığım için yaptırmadım özelde bütçemi çok asiyordu malesef
Novaa Prenseslerinannesi344 Hareketleri hissedersiniz yakında☺️ Ben de 17+3 teyim. Göbek çıktı, hareketleri de bekliyoruz bakalım🥰