Ahsen1_ HeyMomlove kabus gibi geçti yeminle kusmalar kovid hastane kar kış kıyamet Allah’ım yazi görürmüyüm acep ola diyodum çok şükür geldim sona Allah sizleride kurtarsın 🥴🥴🥴
HeyMomlove Ahsen1_ Allah Bir avazda kucağımıza versin canım inşallah bizimde 24. Haftada ama çok hareketli kızçem gece hiç durmuyor ya yüz üstü uyuyorum bazen sonra yan yatıyorum
Ahsen1_ HeyMomlove senin ki büyümüş artık yüz üstü yatma ta o ilk haftalarda yatacaktin artık yatma öyle soluna yada sağına yat soluna yatmaya gayret et bebeğe kan akışı daha net gidiyor
Nurcanyks HeyMomlove Cok şükür her şey yolunda gizel gidiyor 30+3haftaligiz kızımla biraz agırlastigim için halsiz ve yorgunum sadece onun dışında her şey güzel gidiyor 🥰
HeyMomlove Nurcanyks bizimde kız kuzum ve 24. Haftada çok hareketli ya inşallah doğduktan sonra uslu olur diyorum gece özellikle hiç durmuyor bazen yüz üstü yatıyorum ama yana doğrulamıyorum 30. Haftada düşünemiyorum bile 🤦♀️😭
Pineapplee Cananyildiz bizimki henüz belli değil detaylıda soyluycek doktorumuz meraktayız bekliyoruz ☺️
Cananyildiz Pineapplee cok gec başka doktora gitmeyi düşünmediniz mi 😂 bizimki 12. Haftada tahmin 14. Haftada %90 16da baska doktora gittim %100 dedi 😂
Pineapplee Cananyildiz içe sinen doktor bulmak kolay değil ☺️ Enerjimizin uyuştuğu hemde relax bi doktor bulduğumuz için hiç düşünmedik değiştirmeyi ☺️☺️ Hemde bizim için önemli değil cinsiyet sağlıklı olsun yeter ❤️
HeyMomlove Ahsen1_ karnım çok yayık yani kız bebesi olduğu için midir bilmem ama sert değil ondan yüz üstü uyuyorum bazen ki öyle uyuyabiliyorum ancak ama bebeğe zarar veriyormuş ebe söylemişti o gündür uyuyamıyorum tabi alışmak zor
Cananyildiz Pineapplee tabiki kimse icin önemli değil ama cinsiyet belli olmadan birsey bakamıyodum bile cinsiyeti öğrenmek cok güzel oldu aşırı merak ediyodum 😂
Payasadeka 30+1 den selamlar. İş ve ev arası artık yorgun düşmeye basladim🤦♀️ zamanın hızla geçmesini istiyorum artık 🤭 doğunca başıma neler gelecek bakalım 😂
Ahsen1_ HeyMomlove öylede olsa uyuma tehlikeli daha yolun başı çok var alışırsın soluna yatmaya bnde yüz üstü uyurdum nerde o eski şeyim şimdi sırt üstü bile bize yasak kordon dolması vs şeyler olabiliyor bitti Zatn günüm bnde doğumdan sonra yaticam çok özledim 🥴🥴🥴
HeyMomlove Ahsen1_ bu arada ismin çok güzel ahsen ismini kızıma düşünüyoruz ama miray mi ahsen mi olsun karar veremedim
Pineapplee Cananyildiz ayy valla ben herseyini aldım bile 😂 sadece kizsa bikac pembe elbise oglansa bikac mavisli biseyler alicam o kadar 🤷🏻♀️ Grili yada toprak tonları gibi cinsİyetsiz şeyler aldık hep ☺️
Cananyildiz Pineapplee ben o şekil sevmiyorum o yüzden belli olmadan hem kıza hem erkege bakmak zor oluyordu 😂