HeyMomlove Haftadan Selamlar Kızlaaar 🐣🙋♀️biz 750 gr olduk kızçemle Allaha şükür 🤰🏾🙈 Nasıl Gidiyor Hamilelik İyidir Umarım 🙏 kaç haftalık ve kaç kilo oldunuz?
bayanukuslu HeyMomlove 12+6 dan selam canım ☺️ Kusmalı öğürmeli halsiz yemek seçmeli değişik bi dönemdeyim sanki 😂😂 bide bayramdan dolayı ailelerimiz dışarda yolun tasasını yaşıyorum 1 haftadır 😂😂 sende durumlar nasıl canım ☺️☺️
Cananyildiz HeyMomlove 17. Hafta 🥰 gayet güzel hamileligin güzel donemleri sanırım 1. Trimesteri düşünürsem 🙄 bebişim 168 gr iyi mi az mı bilmiyorum detaylıyı bekliyorum 😂
Ahsen1_ HeyMomlove benim ki gitmiyo durduk kaldık sonuna geldik bittik tükendim öldüm geberdim😄😂😂👏 haftaya dogumum var Perşembe Allah izin verirse çok şükür kurtuluyom yuruyemiom yatamiyom pöpişim ağrıyo artık 🥴🥴🥴
Cananyildiz bayanukuslu 2 haftaya geçer inşallah canım bende 14. Haftadan sonra biraz toparlandım iştahım yeni açıldı 17. Hafta 🥰
HeyMomlove bayanukuslu bende çok tiksiniyordum o dönemde ama et haricinde yiyebilirim şuanda ve kıpır kıpır durmuyor mimik tırtılım 🐛💞🤰🏾😍
bayanukuslu Cananyildiz iştahım var allahtan sürekli acıkıyorum ama aperatif şeyler istiyo hep canım 😂😂
Pineapplee Merhabaa 17. Haftadayiz Kusmanın azalıp bel ve karın ağrısnın arttığını günlerden selamlar 😂
HeyMomlove Pineapplee ahh bende de öyle bir haksızlık geçmiyor sürekli oturmak istiyorum yani ama iştahım var ve çok hareketli kızçem 🤷♀️😥
Pineapplee anne96 kesinlikle daha iyi 😂 kusmalardan öğürmelerden daha kötü bisey olamaz bencee zaten daha bir haftadır geçti benmkide🤢 ağrıların tek kötü yanı insan endişeleniyor bisey mi oldu diye ama normalmiş bebis büyüdüğü için 🤰🏻
aslansmommm Pineapplee 17+4 benim de bikaç gündür ağrılarım oluyor bulantılar yeni geçti sanırım aynı şeyler yaşıyoruz 🤗
HeyMomlove Pineapplee Gece hiç durmuyor 6. Aya yeni giricez ama çok hareketli ya bir vuruyor yeter diyorum bazen pat pat yemek yedikten sonra özellikle elimi kasıklarıma koyuyorum oynuyor 🤦♀️😅🥵🤷♀️
HeyMomlove Ahsen1_ Allah Bir avazda kucağımıza versin canım inşallah bizimde 24. Haftada ama çok hareketli kızçem gece hiç durmuyor ya yüz üstü uyuyorum bazen sonra yan yatıyorum
Pineapplee Cananyildiz bizimki henüz belli değil detaylıda soyluycek doktorumuz meraktayız bekliyoruz ☺️