daphnesmomm Tugceelanaz 🥹benim ilk hamileliğim,heyecan,mutluluk,endişe,merak tavan🥹 kalan günler hiç geçmiyor sanki 🥲
35lavanta Tugceelanaz Benimde ikinci hatta bugğn don tarihide verdi doktorum bebiş kendi gelmezse 17 mayısta doğumu başlatıcaz 😬😬 Kafamda deli sorular 😂😂
Asil28 Tugceelanaz ikinci gebeliğim ilk anneliğim olacak oğluşuma kavuşmama sadece 8 gün kaldı 38+6 olduk 🙏 normal doğum bekliyor doktorum ama gelen giden bir şey yok 😔
Cansumertt Tugceelanaz 9 mayis diye gözüküyor ama her şey 5 Mayıs’ta konturolum de belli olucak İnşallah nasıl ve nezaman doğum yapicagim son tarih 9 Mayıs 38+6 💖🤰🏻
Deletedmom727271 Benimde ikinci gebeliğim zaman hızlı geçti aynen çocukla olunca bir de bişi anlamadım 😂
Fasulyemmm123 Sanki hiç gelmicek gibi ama 15 güncük var 😂 çok heyecanlı meraklı ve stresliyim ilk bebeğim Doğum korkusu minnacık da olsa var ama çok güzel duygular bunlar
Yaseminsahin Benimde ikinci gebelik olmasına rağmen aynı heyecanla korkuyla bekliyoruz bakalım 13 mayıs doğum tarihimiz inşallah 🤲☺️
35lavanta Tugceelanaz Verdiği gün haftamın dolduğu gün ama mecbur bebeğin çıkması lazım artık yoksa bugün doğar diyemiyor doktorumda 😂😂
Asil28 Tugceelanaz evet aşırı hemde 😔 çok özlüyorum hemen kucağıma almak kokusunu çekmek istiyorum. Olmazsa perşembe günü sezaryen olurum 🤣