Bayanminyon07 canim ne olacagini bilemem tabi ama benzer durum yasadim. 7haftalikken kalp atislarini duyduk doktor kanama alanin yok gayet guzel her sey dedi. 8.haftada leke geldi durduk yere birden gittik yatirdilar serum igne ilac falan neyse eve gittik.1 hafta sonra kontrole gittim doktor kanama alani küçülmüş kanama olmaz. Leke bile olmayabilir dedi. Ilacta kullaniyordum progestan. 3 gun sonra kanamam oldu birden baya tuvaleti ve peceteyi doldurcak kadar cok korktum gittik hastaneye nobetci doktor ilgilenmedi pek eve geldik sabah bir daha gittik yatışım yapıldı igne serum verdiler. Sonra eve geldik 3 gun falan lekem geldi sonra kesildi cok sukur. 1.5 ay evde yattim sadece tuvalete kalktim. Annem bizde kaldi yememe icmeme baya ozen gösterdi. 3.ayda bitince risk azaldi sonra doktor bakti iyi dedi. Hamileliginde kanama geciren bir cok kisi var. Cok siddetli kanamalar gecirenlerde var. Aylarca surenler var. Saglikli bir şekilde bebegini dunyaya getiriyor. Hic kanamasi bir seyi yokken kotu seyler yasayanlarda var. Insan korkuyor tabi seni cok iyi anliyorum. Ama dikkat et sakin olmaya çalış pek hareket etme yat dinlen bol bol. Insallah atlatırsın sagsalim.