Lahinnn Merhaba doktoru flagyl antibıyotık 500 mg hap veren oldu mu ? Yesil akıntı ıcın peser takılmıstı 9 gun önce bana düşük riskinden dolayı
Rojperest Lahinnn ben kullandım 25. Haftada bir kaç doktora danışarak kullandım bağırsağımda enfeksiyon çıktı, 4 5 gün kullandım, sanırım b grubu antibiyotiğine giriyormuş hamilelere verilebiyor bilinen yan etkisi yok, korkma kullan
Sevvalkaya Lahinnn ben tam olarak şu an kullanıyorum 25 haftalık hamileyim çok araştırdım vajina ve idrar yolu enfeksiyonu için verdi doktorum bı sıkıntı yok bende
Lahinnn Dilsay vallahş ben de bılmıyorum doktor yazdı ama aldım daha baslamadım kullanan var mı acaba daha onceden diye bır sorayım dedım
Dilsay Lahinnn Bildiğim kadarıyla hamileler kullanmıyor onu hatta ilk 3 ayı hiç önerilmiyor 3 aydan sonrada doktorun vermişse birşey diyemem vardır bir bildiği 😌
Lahinnn Rojperest bağırsagındaki enfeksıyonu nasıl anladılar kabız mı ıshal mı olmustun belırtısı neydı ?
Boniboncuk Rojperest canım merhaba geçmiş olsun Benımde eşime verdi doktor bu antıbıyotıgı hatta bir tane daha var yanında Onunda bagırsakta enfeksiyon çıktı kesecikler oluşmuş. Sol karın alt tarafı sancı yapıyor arada. 4 gundur falan kullanıyor faydası oldu mu sana ?
Lahinnn Sevvalkaya gecmıs olsun sevval ne ıcın kullanıyorsun tam olarak benm düşük riskinden pesser takıldı 10 gun once yesıl akıntıdan gnomax ve flagyl verdı kullanayım dıye
Aysunnnn_ Lahinnn Kullandım ama tek değil Klacid denilen bı zıkkım ilaçla kullandım ve şuan bile hatırlayınca kısasım geliyor başım ağrıyor yani yarıda bıraktım ikisinide doğal olarak yararını görmedim😂😂😂🤲🏻
Aysunnnn_ Lahinnn flagy tek başına pek bişey yapmaz ama Klacid le olunca mahvedio yinede doktor kullan dediyse için rahat olsun canım
Rojperest Lahinnn ishal oldum 2 gün geçmedi, dışarıdan yemek yedim iki gün hemen mikrop kapmışım, aman dikkat edin dışarıdan yemeyin