Irem33 Sanırım ben daha eski daha narin isimleri beğeniyorum, yeni Tarz olan isimler okdr tuhafıma gidiyor ki anlatamam.. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler tabi saygı duyuyorum. Rabbim minnoşlarımızı bize bağışlasn inşallah
Nur8sonmezz Oydemir benimde kızım oluyor 🌸 ilk düşündüğümüz isimler ışıl,aden,efnan dı babamız Umay istediği için Umay lina koyduk bizde 💖
Feridee07 Oydemir cinsiyetimiz belli değil eğer kızımız olursa Pera olacak 💗 Diğer beğendiğim isimler ise Lina Talya Dora
Papatya_3888 efnandogamoms bizde cinsiyeti öğrenlim kız olursa o ismi düşünüyoz ama yanına ek isim koysak mı koymasak mı kararsızım😅🤗
efnandogamoms Papatya_3888 ben de düşünüyordum ve mihra efnan da karar kıldım sizce nasıl olmuş bu ıkılı
icegul İlk kızım Asude Feriha 2.si Amine…. Ya da ….. Fatıma olucak ama aminenin devamına, fatımanın da başına ne olsa hala karar veremedik
Havanur72 Oydemir benim kızımın adı Zehra betul babasıyla anlaşamadık o yuzden kura cekmiştik ikisi cıktı koyduk iyiki de koymusuz ama aklımdaki isim elizan ikra idi hala aklımda 💖