ygok Bizim listemis boyle ya cok zor secim yapmak hakkaten, allah kolayliklar versin hayirli bir isim olsun Sare Bige Begum Doga Basak Ekin Melis Öykü Nil Sare Elvin Ada Eliz
Simalle 170194dyg Aaa öyle söyleme özentiyiz çok şükür. İlla hiç duyulmamış bir ismi koyacağız. Anlamı asla önemli değil. Kiremit ya da Keliz Meliz Feliz düşünüyorum ben de nasıl ama? Kimsede yok
Eslem_1 Elifterzii enzel nedir 🌸 munevveralakaya46 asel güzel de işte Aysel diyorlar hep anlamıyorlar ben de vazgeçtim 🌸 asel desen de gıcıklığına Aysel diyen olur bak görürsün ilayy 🤣🤣🤣 Gizyy ben de lina koyacaktım arkadaşımın köpeği lina Firu123 sarah benim de hoşuma gidiyor Türk ismi değil sanırım ?🌸 Simalle kiremit kEliz feliz🤣
2kizanasi Simalle Ay öylede demek istemiyorun ama yani gerçekten öyle 🤦♀️ değişik farklı kimsede olmasın diye diye yakında masa sandalye perde avize falan koyarlar bu gidişle 😲
Mia23 2kizanasi kesinlikle katılıyorum iz yazmış geçenlerde biri o kadar sacma isimler yazıyorlar ki yorum yapmamak elde degil ☺️
Annecik02 Oydemir benim kızımın adı Eflin Râna 😍 İdil Meva Pera Lavinia gibi kulağa hoş gelen isimler var.. Bende ikinci kızıma hamileyim isim bulamadik daha fikirlere açığımm😍❤️
_momy_ Oydemir Menesa Ne Demek? Anne ve babaların son zamanlarda Merak ettiği güzel isimler içerisinde menesa geliyor. Eğer Menesa isminin anlamı üzerinden bilgi alarak değerlendirmek istiyorsanız, farklı anlamlarını okuyabilirsiniz. Tüm sıkıntıları ve dertleri unutturan, bunları unutturup mutluluk getiren. Hz. Yusuf peygamberin kızının ismi.
Prensesimin_annesiyim Oydemir Ben çocukluktan beri hep damla ve yağmur isimlerini seviyordum hatta hayalimdi kızım olursa koymak ama kısmet eşim koyuyor prensesin ismini🤗
Irem33 @“pennylane” hocam içimi okudunuz adeta vallahi bende sınıf öğretmeniyim velilerime söylenirim bazen şu minnoşlarımın kuzularımın ismini söyleyemiyorm diye 😂yeni isimler hiç bana göre değil tabi saygı duyuyorum