Nisak Sigilleri olup normal dogum yapan var mi? Soguk lazer tedavisi uygulatan gecirebilen varsa bilgi verir misiniz
Naazli Nisak canım tedavisi hakkında bilgim yok ama siğil varsa normal doğum yapılmıyor diye biliyorum
Seda3309 Nisak bende 1 2 sene önce vardı ama yaktırdım bitane bile yok şuan şimdi normal doğum düşünüyordum bişey olurmuki?
arenkus Nisak eğer vajina içine de bulaşmışsa siğiller normal doğum yapamazsın. Bende aynı sorunu yaşıyorum doktorum direk sezeryan dedi bebege bulaşırmış yoksa endeks 27. Haftadayım doğumdan sonra onları nasıl temizleyecek bilmiyorum 🥺
guzelbebegimmmmm Nisak genital siğil olanları normal yaptırmıyor doktorlar. Bebeği riske atmamak için
Nisak aslhankrhan94 bulaşma ve kesi atılmasi durumu oldugu icin normal olmuyor dedi doktorum Soguk lazer uygulattım ne zaman gecer kac seans surer o esnada dogum baslar mi bilmiyorum asiri tedirginim 😕
aslhankrhan94 Nisak Bende mantar var ama doktor muayene etmedi siğilden de şüpheleniyorum. Son ayda alttan muayene yaptığında illaki fark eder doğumu ona göre söyler değil mi 🙈🤔
Nisak Seda3309 sonucta gecmis şu an aktif bir sigilin yoksa problem olmuyor İyileşmesi ve dökülmesi kac gun sürmüştü sende?
Seda3309 Nisak yaktırdım özel hastanede 10 dakikalık bir işlem ama canım çok yandı özel bölge de olunca hassastı baya normalde anestezi ile yapanlar da var yaktıktan yaklaşık bi hafta sonra hiç kalmadı izleri de yavaş yavaş geçti.
Nur22Elif Genital siğilim varken normal doğum yaptım. Doğumdan sonra kendiliğinden geçti. 4 senedir de bi daha hiç çıkmadı. Ama eşinize dikkat edin onda da olabilir. Varsa dondursun yoksa sürekli tekrarlar.
Nisak Nur22Elif eşimde yok bende bu aya kadar hic boyle bir sorun yasamamistim agdaya gidiyordum ondan olabilir dedi doktor,umarm sıkıntısız normal ilerler hersey
Nur22Elif Ha bir de smear testi yaptırmanız lazım.(hem şimdi hem doğumdan sonra) Gerçi doktorunuz söylemiştir belki ama hatırlatmak istedim.
Seda3309 Nisak hamilelikte bu süreç sizi zorlayabilir yakma işlemi çok zor ama dondurma işlemi de yapılıyormuş hatta kremleri de varmış bi araştırın bence çok geçmiş olsun 🙂
BenEsra Hpv testi yaptırın smear testi ve tehlikeli bi tür bulunursa biyopsi yaptırın kontrol önemli bebek içinde tehlikeli olabilir
Tugcesevimli BenEsra hamileyken hiçbir test yapılmıyor genital siğil varsa normal doğum önerilmiyor,bebeğe siğil geçmese de ses tellerine geçebiliyor ve bir bir buçuk yaşlarında konuşamaz ses çıkaramaz hale geliyor Allah korusun 😣
arenkus BenEsra hayır ben bilmiyordum bile bu kadar çok olduklarını doktor enfeksiyon fazla çıkınca muane esnasında gördü
Gozanca Nisak er 137085 %90 cinsel yolla HPV virüsü rahim agzi kanseri yapiyor smeer değil HPV testi yaptirin her sene..! Rahim agzi kanserine çeviriyor.
137085 Siğiller neden olurki hiç başıma gelmedide merak ettim cinsel yollamı bulaşır enfeksiyon felanmı ki
Nur22Elif 137085 cinsel yolla, kuaförde, başkasıyla aynı iç çamaşırını, havluyu kullanmayla, umumi tuvaletten bile bulaşabiliyor.