Alpisveannesi Cnsgkc resmen ben de aynılarını yaşıyorum cihazı gördüğüm an başlıyor kalbim atmaya, artık diyorum kendimi kötü hissettiğimde eczaneye falan ölçtürcem manuel aletle çünkü evdekinin sesini duysam kalbim atıyor.
Alpisveannesi Rumeysaaaaaaaaaaaa haklısın sakin olmaya çalışmaktan başka çare yok, ilk bebekte çoğu kadın böyle oluyor maalesef, annelik zor iş her daim iki kişilik düşünüyorsun o daha da panik yaptırıyor. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alayım bebişlerimizi inşallah 🤲🏻
Cece15 Gamzess1 normal tansıyonlu bırıysenız sıkıntı olmaz ama düşük tansıyonlu bırının yukselmesi çok riskli.. benımde hamileliğimin ilk haftalarında 16lara kadar cıkmıştı normalde en fazla 8/5 olur düşük tansıyonluyum ben şuan 14.haftamdayım 10a sabitlwndı hergun tansıyon ölçümü yapıyorum 10/5 şuan
Leyla001 Cece15 neden öyle oluyor acaba bnm de ilk haftalarda 16 ya kadar çıkıyordu bi hafta alfamet kullandım şuan 12.7 11.5 13 nadir
Cece15 Leyla001 hiç ilaç kullanmadım kendi kendine düştü şükür ama sinir stres yapınca anında çıkıyor 🤦🤦