Inan_busra40 15 gün önce sezaryen doğum yaptım. Hasta bezi 1 paket koymuştum, eve gelince 2.paketi de aldım, gaz sancısı hemen geçmemişti bende. Bir de anlam veremediğim şekilde şu gelişi oldu doğumdan sonra (ya da idrar kaçırdım ama fark edemedim bilmiyorum) her şekilde o hasta bezleri (depend) çok işime yaradı. Bir elbise gecelik, 2 normal pijama koymuştum, fazla gelir mi dedim ama çok terlediğim için sürekli üstümü değiştirdim, tam yetti. Emzirme sütyeni de yine ter ihtimaline karşı yanınıza yedek alabilirsiniz. Göğüs pedi sütünüz çok gelmiyorsa gerekli olmayabilir ben kullanmamıştım. Yanınıza korse de alabilirsiniz, bana hemen taktırdılar. Çorap mutlaka alın üşütmeyin. Ben hem lansinoh göğüs kremi hem gümüş kapak almıştım ama ikisi aynı anda kullanılmıyor. Bebeğim ilk andan itibaren memeyi güzel kavradı ve emdi ama canım aşırı yandı. Gümüş kapak çamaşırın sürtmesini engellediği için çok işime yaradı. Bebek için de yedek kıyafet ve 25 tane bez koymuştum. Tam yetti 2 gün için. Mama almadım, açıkçası önceliği anne sütüne vermek istedim. Zaten sütüm de yetmiş. Hastanede hemşireler doymuyor mu acaba diye mama vermek istediler almamış. Kendinizi sütüm gelmezse diye şartlamayın, nasıl düşünürseniz biraz da çağırıyorsunuz gibi geliyor bana 😊İnşallah kolay bir doğum olur 🙏🏻😊