Hacerden Deletedmon00881 yaa ne güzel rabbim benimkini de rast getirsin inşallah 😊 Aynen bende aynı düşünce ile gidiyorum ama o doktor şuan yok maalesef 🥺 hep yeni doktorlar ve bayan hepside
Hacerden Deletedmon00881 bide küvez yokmuş hastanede oyle dedi bazı hastalar o yüzden endişe ettim Allâh tabi düşürmesin oyle bi duruma
Hacerden Deletedmon00881 sezeryan da iyi olduğunu bir kaç kişi daha soyledi normal doğum yapıp memnun kalan var mı bilginiz var mı
Hacerden Deletedmon00881 benim bebek henüz dönmedi belki de sezeryan alırlar dönmez ise 🙄 hayırlısı olsun hakkımıza
Deletedmon00881 Hacerden sık sık kontrole git canım, sancıların gelirse evde çek, sancı araları 7 dk ya düşünce hastaneye gidersin, tabi kanama felan olursa sancı sıklaşmasını bekleme hemen git..
Hacerden Deletedmon00881 evet aynen her hafta kontrole gidiyorum şimdilik ses yok sancı felan da yok.. Muhtemelen suni sancı verirler bana da ilkini de boyle doğurmuştum 🤦🏻♀️😃
Kkubbra Hacerden hayırlı olsun gözünüz aydın olsun inşallah hangi doktora denk geldiniz nasıldı süreciniz
Hacerden Kkubbra sultan hoca yatışımı yaptı ama normal doğum olduğu için doktorluk bi iş olmadı iyi insanlara denk getirsin Allah önemli olan bu gerçekten 😌 ebeler çok iyi idi saolsunlar işleri rast gelsin Allah razı olsun onlardan