Seyma_ck Damla04 Ben de ben de✋🥰son 14 uygulamaya göre tam 38 oldum bugün.Beklemedeyiz bakalım şu bayramı da bi atlatsak doktorum izinde çünkü🙄
Seyma_ck Damla04 Rahim ağzında duran mukuslu sıvı tıpa görevi görüyor doğuma yakın haftalarda o sıvı vajinadan gelebiliyor genelde sümüksü bir yapısı oluyor.Ve o geldikten sonra artık doğum her an olabilir.
Arzum6327 Son 5 görünüyor benimde.5 Mayısa gün aldık ,o güne kadar kendi kendine gelmezse tabi.Son kontrolde açılma vs görünmüyordu.Sanırım dün nişan geldi.Renksizdi ama bence nişan.Açılma olur diye Umut ediyorum 🙏
Seyma_ck Sibeltug bende de farklı ama bir de totalde kaç haftalık olduğunu yazan bir kısım var benim kağıtlarda var en azından onu baz alıyoruz hatta en son gittiğimde 1 hafta geriden geliyo yoğurt,ceviz ye uzun süre aç kalma dedi doktorum
Sibeltug Seyma_ck benim ultrason kağıtları dışında bi kağıt vermiyor doktorum o yüzden kafam karışıyor açıkcası 🤷♀️
35lavanta Damla04 37+2 haftalığız bugün kontrole gittim en son gün 17 mayıs ozamana kadar gelmezse ayın 17sinde suni sancıyla başlatıcaz doğumu 🤭
Mihram06 Tazeanne0134 en son adet 26 Ağustos tabi 2 Haziran doğum gözüküyor ama doktorlar 40 hafta hesaplıyo normali 26 Mayıs canım yok normal gözüküyor herşey şimdilik 🥰
Tazeanne0134 Mihram06 benim sat 20 ağustos 13 eylülde hamile olduğumu öğrendim 40 hafta 27 mayısta doluyor o yüzden dedim ben 36+1 haftalık hamileyim ondan yani
Hazalaskin Damla04 benim 1 Haziran’da 40 haftam doluyor doktor o zaman Doğum dedi ama bence Mayıs sonu gelecek prensesim 😘
Mihram06 Tazeanne0134 doğru canım aramızda 1 haftq var 40 hafta hesaplarsam 2 Hazirana gelio ben normal hesap yaptım
Antevortes goktug93 bende de 37+2 de sanci cikti ama acilma yoktu. Su an 37+4 üm kaburga agrisi bel agrisi kasik agrisi geziniyor resmen vucudumda süt de geliyo
goktug93 Antevortes benim hiç açıklığa filan bakmadılar suyun gelirse direk acile gel dedi bir🥺 benimde aynı vallahi belim ağrıyor ara ara aynı adet olacakmışım gibi, birde bir basınç var aşağıya doğru
Fdnlkmn Benim son 4 gün ama nişan Yok sancı yok kızım doğum pozisyonu almış ama bekliyoruz kızlar biraz geç gelir derler sağlıkla gelsinler inşallah 🌹