Suleermz Birfasulyeannesi sümüksü böyle uzayan pembemsi bir renkte 2 parmak kadar falandı 3 saat sonra daha az aynı geldi gece de çok az şekilde geldi daha gelmedi
Burceee Son 14 gün görünüyor, bugün 38 haftalık olduk. Pazartesi çatı muayenesi için gideceğim bakalım yaklaşmış mı doğum, normal yapabilir miyim görmüş olacağız. Şu an için ekstra bir belirti yok, sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini 🥰
Damla04 Burceee Sağlıklı gelir inşallah siz normal istiyorsunuz herhalde ben de sezeryan için dua ediyorum🥲
Gorkemm Damla04 been 40ını doldurmayı beklerse bebiş Mayıs sonu gibi gözüküyor bakalım ama inşallah beklemez 38-39 deyince sağlıkla doğar ya
Sibeltug Ben de mayıs annesi olacağım inşallah 🥰 son 15 gün gözüküyor bakalım neler olacak doktorum herhangi bir tarih vs vermedi sadece baş aşağı olduğunu biliyorum o kadar😬 bide ultrasonda farklı farklı haftalar yazıyor boyuna göre baş çevresi bel çevresine göre hangisini baz almam gerekiyor bilen var mı?
Seyma_ck Sibeltug bende de farklı ama bir de totalde kaç haftalık olduğunu yazan bir kısım var benim kağıtlarda var en azından onu baz alıyoruz hatta en son gittiğimde 1 hafta geriden geliyo yoğurt,ceviz ye uzun süre aç kalma dedi doktorum
goktug93 Damla04 bendee 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ 36+6 olduk bugün. 35+5 te sancım çıktı ve hala düzensiz devam ediyor.. sizlerde böyle bir durum var mı?
Antevortes goktug93 bende de 37+2 de sanci cikti ama acilma yoktu. Su an 37+4 üm kaburga agrisi bel agrisi kasik agrisi geziniyor resmen vucudumda süt de geliyo
Seyma_ck Damla04 Rahim ağzında duran mukuslu sıvı tıpa görevi görüyor doğuma yakın haftalarda o sıvı vajinadan gelebiliyor genelde sümüksü bir yapısı oluyor.Ve o geldikten sonra artık doğum her an olabilir.