Kele-bekler1 Yarın transferden sonra 6. Günüm olucak acaba yarın evde erken gebelik testi yapsam mı yoksa 8. Günü beklesem mii siz 5. Gün emriyosunda ne zaman test yaptınız kızlar cok heyecanlıyımmm🙏🏻🥰
Sehrbnon12 Kele-bekler1 ben 7.gün yapmıstım ve silik cıkmıstı sonra 10.gün yine yaptım baya koyu renk cıktı ve suan 8 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallah banada 1.kalite 2 adet dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ❤️😘
Huriye1996 Kele-bekler1 heyecanını çok iyi anlıyorum ama lütfen bekle ya. Acaba olur mu yarın tekrar mi yapsam öyle mi böyle mi kendini yıpratma
Gizmoo Ayyy bende çok heyecanlıyım 5. Günüm benimde yarın. Salak gibi gebelik testi almadım. Şimdi de eşim izin vermiyor almama. Yanlış çıkar üzülürsün diye ama vakit geçmek bilmiyor resmen ya
Kele-bekler1 Bende eşimden gizli aldım ama bugün yapmak istemiyorum bende sanırım 8. Gün yapıcam 3 gün daha nasıl geçer hiç 🤷🏼♀️ 🥰 Gizmoo
Kele-bekler1 Bende 7 yada 8. Gün yapıcam sanırım canım insallah olmustur beklemek cok zor 🥺🥰 Sehrbnon12
Gizmoo Sehrbnon12 test günüm 9. Gün zaten canım o zaman bekleyim o günü çıkmazsa oturur ağlarım şimdi
Gizmoo Sehrbnon12 bana da 5. Gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı. Sende hiç belirti var mıydı canım ?
Sehrbnon12 Gizmoo vallahi hic belirtim yoktu suan 8 haftalık ikizlerime hamileyim ama hala belirtim yok heralde annemin dedigi gibi daha genciz 20 yasındayım hissetmiyorum 😂😂
Gizmoo Kele-bekler1 ayyy yok geçmiyor. Benim test günün 9. Gün yani haftaya cuma öğreneceğim inşallah 🙏 testi beklemekten başka çarem yok gibi benim de
Sehrbnon12 Kele-bekler1 inan bende öyleydim 12 gun gecmeyecek gibiydi sanki ama bak gecti 4 hafta gecti hatta 😂😘 sende sabret dua et sabrın sonu çiçek bahçesi emin ol