Hicran-01 Huriye1996 seni anlıyorum.aynı durumdayız..Bizde de 6. Haftada başladı 14 olduk hala aynı şekilde devam ediyor.😩
Gny18 Ozge_0901 normal canim benim ilk geneligimde 5 aylikken çıkatı birden 😅 iç karnın geniştir endişelenme 🤗
Seydaisik Ozge_0901 24+3 üm 👼🏻 çok hafif bi şişlik var o kadar. İç karnım genişmiş ondan oluyormuş belki senin de öyledir :)🌸
duuyqquu 13+6 haftalık hamileyim 2 haftadır sabah ayva göbek gibi öğlenden sonra şişiyor baya beliriyor. Yüksel bel dar pantolon giyemiyorum sıkıyor diye 🙈
Huriye1996 Hicran-01 bugünde hayatımda ilk kez tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Doğurana kadar farklı şeyler yaşayıp aman neyse sağlıklı olsun da dicez gibi 😫🙏
Crnkll Huriye1996 😂😂kız ben hiiççç mide bulantısı mide yanması bir şeyden tiksinme hiç bunları yaşamadım ya hamileliğim çok rahat geçiyor tabi şuan son aya girdik ağrılar başladı zorlanıyorum uyuyamıyorum bile artık bi doğursammmm
gamzebngaa_dmr Ozge_0901 benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde 5 aydan sonra çıkmaya başladı ama şuan daha tam 4 ay olmadı yani 17 haftadayiz gören hamile olduğumu anliyor yani bu gebelikte çok çabuk büyüdü ilk gebelikte çok çabuk büyümüyor
Beyzak11 Bende 16 haftalığım hiç yok gibi karnım minyon bi yapım var ondan kaynaklı sanırım çok iştahım yok