Bayancorek Ozge_0901 Normal tabiki , kişiden kişiye değişiyor, genelde son zamanda belli olur diyenler de var, 21 haftalık oldum tık yok bende de hala. 🌼
Crnkll Ozge_0901 iç karın geniştir belki benim 30lu haftalarda şişmeye başladı şimdi kocaman bi göbiş var😀
Mucizeminigimbenim Ozge_0901 hazir ol 20. Haftayi görünce bir anda büyüyor bende de hiç yoktu bir anda kocaman oldu iştahım artti
benimmdunyamm Ozge_0901 24 haftalık hamileyim sıfır karın 🤣🤣herkes diyor senin bebeğin nerde evde bıraktım diyorum
Ozge_0901 Bayancorek kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum birde benimle aynı bir arkadaşım var fakat karnı baya şişmiş durumda ☺️
Bayancorek Ozge_0901 Yapıyla alakalı tamamen, bizim aile de de iç karnı geniş herkesin, sancı olunca nst için başka hastaneye gidince kuzenimi ciddiye almamışlardı emin misin hamile olduğuna diye hiç karnı yoktu 🙈
Crnkll Bayancorek 😂 ilk zamanlar karnım hemen çıksın istiyordum şimdi artık doğruyum da karnım düz olsun diyorum
Busssx Ozge_0901 Bende 24 haftalığım bende de halen hiç yok erkenden şişip napalım kız boşver böyle güzel 😅
Aslan02 Ozge_0901 bende 15+2 yim cok hafif var sanki kilo almısımda göbek kalmıs gibi😂 zamanla cıkar insAllah bende bekliyorumm
Bayancorek Crnkll Ayyy dimi benim arkadaşlarım da hep aynı şeyi söylüyordu, benimki de çok büyümez umarım. 🙈🙈
Huriye1996 Crnkll ilk zamanlar midem niye bulanmiyor hamilelerin midesi bulanır derdim (tecrubesizlik)şimdide allahim lütfen bunu kusmayayim nolur diyorum 😫😃
Ozge_0901 Huriye1996 çok şükür bende bulantı kusma hiç birşey olmadı olmayacağını zannediyordum ki son zamanlarda oluyor mu? 🥺
Crnkll Huriye1996 😂😂kız ben hiiççç mide bulantısı mide yanması bir şeyden tiksinme hiç bunları yaşamadım ya hamileliğim çok rahat geçiyor tabi şuan son aya girdik ağrılar başladı zorlanıyorum uyuyamıyorum bile artık bi doğursammmm