Prenseslerinannesi344 Mirayasar27_100 13 6 da erkek dedi inanmadik 17 5 de kesin dedi değişmedi cnm 😊
Tiredmother Prenseslerinannesi344 benimde bi kızım var sıradaki oğlanı bekliyoruz 😍 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😃
Prenseslerinannesi344 Gul-18 ayniyiz desene amin cok sağol hayirli evlat olsunlar iki meyveden de tatmak 😊 elhamdülillah canim oğlum canim kızlarım Allahım korusun hepsini cok guzel bi duygu
Prenseslerinannesi344 Irem88- 😊 teşekkür ederim 17 5 de kesin oglum kendini gösterdi 13 de yanilmistir dedik
Prenseslerinannesi344 1bebiis1annnis istiyorim cok yanina Enes ama o ismi herkes kaldiramaz diolar koyma diyolar esim babasnin adini istyr çok selahatin ismi yanina Enes
Deletedmom622772 Prenseslerinannesi344 ay hatırlamıyorum 2 kızınız vardı sanırsam dündü galiba birine yorum yapmıstınız erkek denildi ama bakalım degisir mi diye aklımda kalmıs 😊 sağlıkla gelsin 🤍
Nazcan9244 Prenseslerinannesi344 maşallah adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻❤️
1bebiis1annnis Prenseslerinannesi344 benim bi oglum var adi Muhammed emin babamın adini koydum babamin hic oglu yoktu biz hepimizz kiz dogduk diye siz bilirsiniz cnm ☺️