Prenseslerinannesi344 Mahsallahinizi alırım isim onerisi yaparmisiniz 2 kizim var 3 bebegimdr oglanmis Rabbime bin sukur dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin insallah 😊💙 duamdasiniz kızlar
hilalmami Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim. Tuna ismi çok güzel bende oğlum olursa koymayı düşündüğüm isimlerden 🥰
Prenseslerinannesi344 Irem88- 😊 teşekkür ederim 17 5 de kesin oglum kendini gösterdi 13 de yanilmistir dedik
Miniktosbaa Prenseslerinannesi344 hadi gözün Aydın benimde 2 kızım var şimdi 31 hafta oğlana hamileyim İnan senin adına çok sevindim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah tebrik ederim 🌸
Deletedmom622772 Prenseslerinannesi344 ayy süper geçen sizin postu okuyup İnsallah bir tanede oğlan nasip olur demistim içimden sevindim bu habere hayırlı evlat olsun İnsallah
Gul-18 Prenseslerinannesi344 gozun aydın canim hayirli evlat olsun ins benimde 2 kizim var 3 cu oğlum oluyor hayirlisi ile ins Rabbım herkesin gönlünün muradına hayirlisi ile nasip etsin
Prenseslerinannesi344 Gul-18 ayniyiz desene amin cok sağol hayirli evlat olsunlar iki meyveden de tatmak 😊 elhamdülillah canim oğlum canim kızlarım Allahım korusun hepsini cok guzel bi duygu
Prenseslerinannesi344 Mirayasar27_100 13 6 da erkek dedi inanmadik 17 5 de kesin dedi değişmedi cnm 😊
Deletedmom622772 Prenseslerinannesi344 ay hatırlamıyorum 2 kızınız vardı sanırsam dündü galiba birine yorum yapmıstınız erkek denildi ama bakalım degisir mi diye aklımda kalmıs 😊 sağlıkla gelsin 🤍