Zyinat ZynpKara Bende 7+6 gün oldu bugün Cnm suşi istiyor iyemiyorum , karnım sürekli acıkıyor ama cnm bir şey istemiyor
Gaye31 Matmazel76 ben 10 +1 e girdim oda ikiz gebelik bendede cok olmustu o vakitlerde ama simdi yavas yavas azaldi mide bulantim kasik agrilarida normal dedi doktorumbana rahim genisledigi icin dedi bol bol ayaklarini yukari uzatip yatacaksin dedi bana
43serife Kubra_miray_szr bilmiyorum ki canım ben 17 haftada hareket edene kadar niye daha hissetmiyorum diye stres ediyodum şimdi de az hareket etmeyince stres ediyorum erken mi haraket etmesi iyi geç mi bilemedim
-Seval- Yesimyazar10 Aminn cumlemize insAllah benim Ilk hamileligim ilginemedigim bir cocugum Yok henuz oylesi daha zordur Tabi umarim ikinci hamileligimde aynisi olmaz 🥲
Alparslaninannesi_25 155598 ahahahah valla haklısın nazara geldim bacaklarım şişti uyuşuyor bitirdi beni uykular haram oldu 🤣
Tazeanne0134 ZynpKara 37+4 olduk bizde ama her an olabilir gibi bi his var içimde eşim cuma günü gelecek yanıma bakalım nasip
Ggg_06 Sehrbnon12 merhaba bende aynı haftadayim kalp atisini duydunuzmu kacinci haftada duydunuz acaba?