Nurumnr Kızlar ben de ara ara uzun süren kasık ve bel agrısı dışında başka birsey yok çok normalmiş deniliyor ama 5. Haftadayım ne zaman bitecek acaba 😔gaz da çok var acaba ondan mı kaynaklanıyor çözemedim
Didembss Melek_0303 hayır malesef doktor kemik yapısı kıza benziyor net birşey soyliyemem 16 haftada belli olur dedi
Sahrakaya Morkelebek26 gittim yüksek çıktı 285 çıktı vitamin yazdı 1 hafta sonra da keseyi görmeye gitcem
Yesimyazar10 Kubra_miray_szr evet hıssedıyorum eger ılk gebelıgnızse bıraz zor 24 25 demı ne hıssetmıstm ılknde birde karnınız genısse hıssetmenız gecıkır benm zayıfım dar karnm ıkıncı gebelıkte olunca cabuk hissettm ama gorumcem mesela hıssetmıomuş aynı haftalardayz Hatta 5 gun benden önde ama karnı baya geniş oldgndan
Kubra_miray_szr Yesimyazar10 ikinci gebelik ama aradan 8nsene geçti ilki kızdı cok erken hareket etti buda erkek bu güne kadar tik yok 20+4 haftalık oldum acaba erkek bebisler mj geç hareket ediyor
Yesimyazar10 Cdem21 ah ah allah yardımcın olsn ılkımdede beterdim bu ıkıncı gene aynı 7 de bı basladı 20 oldum hala bulantı mıde koku hepsı tam gecmedi gunlee gecmedı 5 aydrnne yerdeyım ne gokte darısu sana bıraz bıraz hafıflıyor bu haftalarda ama mıde agrısı hala cok yuksek bende
Yesimyazar10 -Seval- allaj yardmcın olsn cok zoe bende 7 haftalıktan beri cekıorm 5 aydr ölü gibi yat cocuguma yemek yapamadım kuuyorum
-Seval- Yesimyazar10 Aminn cumlemize insAllah benim Ilk hamileligim ilginemedigim bir cocugum Yok henuz oylesi daha zordur Tabi umarim ikinci hamileligimde aynisi olmaz 🥲
155598 Alparslaninannesi_25 maşallah kız öyle heryerde söyleme nazar olursun bende öyleydim buraya bi kaç kez yazdım ya gecesi bulantıdan uyuyamadım ya da baş ve bel ağrısından çatladım 😅😅
Alparslaninannesi_25 155598 ahahahah valla haklısın nazara geldim bacaklarım şişti uyuşuyor bitirdi beni uykular haram oldu 🤣
Kubra_miray_szr 43serife bende 20+4 haftaligim oğlan hareket felan olmuyor sadece geceleri kaç defa gördüm seyirle oldu ilk kızım çok hareketliydi 3 aydan başladı acaba bu niye böyle 😞
43serife Kubra_miray_szr bilmiyorum ki canım ben 17 haftada hareket edene kadar niye daha hissetmiyorum diye stres ediyodum şimdi de az hareket etmeyince stres ediyorum erken mi haraket etmesi iyi geç mi bilemedim