ArasAsya Peloz6 ben Yaman koymak istiyodum eşim de Aras. son olarak Poyraz kesinleşti bizde 🤙🏻 Sizce nasıl
Ngr17 Peloz6 Peloz6 cinsiyetimiz belli olmadan rüyamda Demir Alp olarak oğluma sesleniyor konusuyordum🥰 çok kararsız kaldım ama ‘’Asil’’ koymayı çok istiyorum..
prettywoman01 Bizde karan koyacağız bu yıl ne kadar çok karan ismi var şansımıza :) yiğit kahraman demek
eylul09__ prettywoman01 evet ben de çok görüyorum. Aren, Karan ve Alpaslan koyuyor çoğu kişi. Biz hala bir isim bulamadık. Okula başladıklarında çoğunun ismi aynı olacak 😀
Merve4861 Nur9898 bende miran koycam nasip olursa ilk oglumun ismide mirza buda miran olsun bende merve esimin ismide murat hep m ve r harfleri var uyumu bozmak istemiyoruz☺️☺️😊
Seyda94_ Kızım olsaydı Asya Umay dı Cinsiyetini yeni öğrendik Erkekmiş. Babamız Göktürk ismini çok istiyor . GÖKTÜRK URAS olacak İnşallah 💙🧿 Uras Talih Şans demek bu arada 🤍
silenceee tugbadipi hayır size ıy demişlerdi ıy batu mu diye ve diğer arkadaşa da demişti silmiş yorumu arkadaş ona dedim
tugcee36 Peloz6 Çok güzel bir isim kulağa hoş geliyor😍 10 Mayıs’ta oğlumu kucağıma alacağım inşallah ben de adı “Zeyd Asil” olacak 🥰