Damla_arenkaran Bizimde Aren Karan olacak başta Aren düşündüm kızımız olursa Aden olacağı için ama sonradan karan ismi başka geldi bana 2 isim koyacağız inşaallah 🙏🏻
Kubra_miray_szr Benim fikrim omer asaf bu arada 19+6 haftalık gebelikte 175.30 gr bebeğin kilosu sizce normal mi yoksa gelişmemiş mi
Rabia-66 Kubra_miray_szr Canım bende 19 haftalık oldum şuan ve sadece 2 buçuk kilo alabildim korkuyorum bebek kilo alamıcak diye … 2. gebeliğim 1.gebeliğime göre çok yavaş kilo alıyorum
Sznzr Kubra_miray_szr doktorunuz ne demişti? Doktor normal diyorsa normaldir. Benim 17+4 te 215 gr çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Ecrin35_ Kubra_miray_szr doktorunuz bisey söylemedi mi kilosu için iyi veya kötü benim 19+1 de 380 gramdı
Minema45 Bende baştan Aren istedim ama daha sonra Arel daha cok hoşuma gitmeye başladı. Babamız ismi beğenmedi malesef. Bende arel den vazgeçemiyorum. Bakalım nolucak 🤭
silenceee tugbadipi hayır size ıy demişlerdi ıy batu mu diye ve diğer arkadaşa da demişti silmiş yorumu arkadaş ona dedim
bebeqiminannesi Cinsiyetimiz henüz belli değil ama erkek olursa Batın Arel 💙 istiyoruuz bakalım nasip hayırlısı olsun İnşaAllah 🥰
Duyguylmz Peloz6 bence çok güzel. “Çöldeki en parlak kum tanesi” anlamıda çok güzel. Oğlumun ismi☺️ Rasgele harflerden oluşuyor gibi yorum yapmışlar gayet anlamı olan bi isim bence.
Luckyy DemirinAnnesiiii İlk oğluşumun adı Çınar Yaman şimdi ikinci oğluşuma 37 haftalık hamileyim onun ismide Ayaz Kaan olacak inşallah 🎉