eljid kızlar 29 haftaligm suyunun gelmesiyle doğumun başladı ve bebeğim 1250 grm nolursunz dua edin sağ salim doğsun bebeğim lütfen kardeşlerim 😢😢
Nefesim74 eljid Allah şifa versin. Inşallah yavrunuzu sağ salim kucaginiza alırsınız. Rabbim evladinizi size bagislasin.
Fidan2 eljid Allah şifa versin canım benim evladını sana bağışlasın ıhsallah sakın korkma rabbim yardımcın olsun Allah sabır versin...
Betul06 eljid Canım Allah bebeğini size bağışlasın Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin sana güç kuvvet versin mutlaka küvöze girer zor ama senin güçlü olman lazım Rabbim şifa versin
deletedmom209 eljid durdurulabilir lütfen hemen doğumu kabul etme gerekirse başka bi yere görün enfeksiyon için antibiyotik yapıp yatışını yaparlar takipte olursun öyle 3 hafta 4 hafta dayanan gördüm
eljid deletedmom209 cnm geldiğimde 4 cm acilmsti rahim ve şuanda 7 oldu imkansız yani özel klinik ama bilmiorm ya
Sevdhusna eljid Allah yardimciniz olsn canım çok küçük daha yavrum sagsalim doğsunda kuvezde kalacak belli o günler de geçer inşallah hayırlısi ile
tutu11 eljid 600 gramlık bebekler hayata tutunup büyüyor. İcinizi ferah tutun. Benim kizim da 1700 dogdu kuvoz de kaldi. Cok sukur simdi yanimda. Rabbim ikinize de sifa versin. Saglikla gelsin bebis
Miyaa tutu11 canım kaç gün küvezde kaldı ve suan kaç kilo benimde bebeğim 2.200 doğdu çok zayıf valla şuan bile diyorum ki ne zaman büyücek inş büyür sanki hiç büyümicek kilo almıcak gibi geliyor
queenz Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim hep dua et kalbini ferah tut stres yapma, daha erken dogupta saglikla buyuyen cok bebek var Allahin izniyle birseycik olmaz ins
KadriyeDerin Rabbim yüce yaradanım Şafi isminin yüzü sureti hürmetine tüm hasta çocuklara ve burda olan dua bekleyen çocuklara Şafi isminle şifalar ver yarabbim 7 kere Fatiha oku ve 422 kere bu ismi Şerif’i zikredip (Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.) Allâhümmeşfi enteşşâfî lâ şifâe illâ şifâuk. Allâhümme şifâen lâ yuğâdiru seqamen ve lâ elemâ. (Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.) Allahım yardımcınız olsun 🙏