Ranammmm Busr21 Eğer ki aç değil, gazı yok diyorsan, nazar ama bebeğinin gazıda olabilir bizim doktor 10 günlükken damla yazdı, her doktor bşr bir değil demek
Busr21 esmir yok yanlis anlamadim ben kendim düşündüm doymuyor mu acaba ama doyduguna da eminim. Ama o agladikca yüreğim paramparça oluyor
esmir Busr21 valla işte bazı bebeler çok ağlıyor Allah yardımcın olsun fıtığına dikkat et onun dışında yapacağın pek bişey yok bence bezini kirletiyorsa zaten doyuyordur dediğin gibi birde onunda sancıları oluyormuş karnı falan ağrıyormuş annesi sabır biraz ♥️🌸
Asil28 Busr21 yanlışlıkla kucağına falan alırken bi yeri ağrımış olabilir mi? Bi doktora götür istersen için ve kafan rahat etsin
SedaHira19 Busr21 canım benim kızım daha 12 günlükken gazı başlamıştı. Ağlıyor emiyordu sürekli memede kalmak istiyordu. Öyle bir ağlıyordu ki inan şok oluyordum doktor erken demiştir evet ama gaz gibi ben yaşadığım için diyorum
Kaahvelii Busr21 Bence de o gazdır benim bebeğiminde 7 günlükken başlamıştı zaten gazı oldugu için uyumuyor karnına agrı vuruyor emmek istiyor ama bi çekiyor sonra bırakıyor bacaklarını karnına çekiyor acı acı ağlıyor kesin gazdır yani Önerim bu tür krizlerde duş aldırın mesaj yapıp ovun karın bölgesini ayaklarını sıcak tutmaya soğuk almamasına özen gösterin 🙏
Dark Busr21 kesinlikle gazdir. O çığlığı gaz attırıyor. 15 günlük bebeğin gazı da olur. Masaj yapın YouTube da var videolar iyi geliyor
Hilalkhrmn417 esmir evet kendi uyanmasini bekleyip öyle emzirin dedi bebeğim 24 günlük siz zorlamayin diyo
Emedko Hilalkhrmn417 15 günlük bebek için çok erken . Kendi uyanmasını beklersek 4 5 6 saati bulur. ki o da çok riskli daha 15 günlük bebek için kan şekeri düşer yazık günah.
Merveb46 Hilalkhrmn417 doktorun cahilmiş yenidoğanlar max 3 saat aç bırakılır şekeri düşer sarılığı artar 2-3 aylık olunca 4 saate çıkartılır …..
Srfe_01 Hilalkhrmn417 onun uyanmasını beklersen 1 satte bır emmesı lazım yoksa sarılık olur açlıktan bagırıyo cocuk