Busr21 Dün öğlen 15.00’de uyandi belki ancak 4-5 saat uyumustur çığlık atarak agliyor cok zorlandım gece gazi icin erken dedi doktor ne o zaman bu
Ranammmm Busr21 Korkmuştur, bebeğini sürekli oku anne nazarı bile geçiyor Felak, Nas, Ayetel kürsü sürekli oku
Nilufar_1996 Sen yanında değilsen korkmuştur bebekler 6 aya kadar yaninda annesini göremezse korkarlarmis benimkide iki aylık başta öyle değildi kendi kendine uykuya dalıyor uzun uzun uyuyordu şimdi ben yanına uzanicam onu sevecem öyle burun buruna uyuyacaz yoksa on dakikaya uyanir heee heee diye çağırmaya başlıyor 😂😂😂
Busr21 Nilufar_1996 olabilir çünkü dün o kadar yoruldum ki babaannesi bakti gece bittim ama gece bittim lohusalik bide
esmir Hilalkhrmn417 olur mu öyle şey gıdıklayıp zorla emziriyordum ben hangi doktor o ya açlıktan ağlamış bebeğin 🤦♀️
Emedko Hilalkhrmn417 15 günlük bebek için çok erken . Kendi uyanmasını beklersek 4 5 6 saati bulur. ki o da çok riskli daha 15 günlük bebek için kan şekeri düşer yazık günah.
Merveb46 Hilalkhrmn417 doktorun cahilmiş yenidoğanlar max 3 saat aç bırakılır şekeri düşer sarılığı artar 2-3 aylık olunca 4 saate çıkartılır …..
Nilufar_1996 Busr21 cok yorucu evet benimki o günlerde sarılık olduğu için uyanmazdi tam tersine 20 gün aşırı rahat geçti sarılık dışında ağlamazdi hiç 40 gününe kadar gene üslü bebekti şimdi iki ay 8 günlük oldu gündüz hiç uyumak istemiyor yapışık İkiz gibi geziyoruz uyutuyorum yataga koyuyorum hemen gözünü açıyor. Domates salatalık lahana brokoli karnabahar mercimek kuru fasulye nohut tarzı şeyler yeme 40 gün gaz yapan yiyecek yemezsen sonradan bebeğin gazı fazla olmuyormus bende sonradan öğrendim baştan her şeyi yedim şimdi aşırı gazlı bebeğim
esmir Busr21 yanlış kişiye mi yazmışım 😂e normal daha 15 günlük benimki 30 oldu o da hep meme istiyor sakinleştiriyor onu neyse şu kırkımız çıksın belki düzelirler sütün yetmiyordur demedim yanlış anlama lütfen uzun süre uyuyorsa açlıktan ağlıyordur dedim 🤭
Ranammmm esmir Benimki de gözleri kapalı gazla uğraşıyor, kıvırılıp bükülüyo, kızarıyo masaj yaptım duruyo bakalım öyle 🤷♀️
Ranammmm Busr21 Eğer ki aç değil, gazı yok diyorsan, nazar ama bebeğinin gazıda olabilir bizim doktor 10 günlükken damla yazdı, her doktor bşr bir değil demek
Busr21 esmir yok yanlis anlamadim ben kendim düşündüm doymuyor mu acaba ama doyduguna da eminim. Ama o agladikca yüreğim paramparça oluyor