Tugce123- Gulcingezer sen bilirsin canım benim bu yaptıgım testten ikinci cizgi yerinden alttan cizgi cıkmış ama üstünün devamı yok böyle alttan ufak bi cizgi gibi belkide yeni diye öyle cıktı
Tugce123- Gulcingezer yok benim kuruma değil hemen cıktı ama üstü olmadıgı için başka bişeydir dedim ama ışıkla bakınca yine farkettim ve baka baka tırnakladım yanlışlıkla örnek atayım bak bu çizdigiğşm yer kadar cıktı silik ama kırmızıydı soluk kırmızı ama üstü yoktu https://resimyukle.io/r/Q4kVCsts0F
Tugce123- Tugce123- Gulcingezer sadece alttan o işaretlediğim kadar cıkmıştı devamı üste kadar tamamlanmadı yeni falan diye olur mu acaba
Tugce123- Gulcingezer yok değil örnek atıyorum benimki baka baka tırnagım denk geldi bozuldu kendikimde gördüğümü örnek fotoda anlatarak atıyorum
Cnsy00 Sanırım adetim olucak tutmadı😞 bi damla geldi ama adet sancım falan var devamı gelmedi iki gün var normalde adetim 8 inde bekliyorum inşallah adet değildir
M_glsm Cnsy00 bende de olmustu oyle adet oldum sandım fakat hamileymisim akintiniz ne renk geldi ? Bende pembemsiydi
Tugce123- Gulcingezer https://resimyukle.io/r/33z4aJgGHB Bak bu benimki orda belirmeye calışan bir cizgi var eşime atmıştım ordan aldım kararttım şimdi ama fotoda belli olmuyor benim gördüğüm kırmızı ama kesik cizgiydi yarın bi tane daha yapıcam
Tugce123- Gulcingezer gözükmez canım cok dikkatli bakman lazım kendi gözümle görebiliyordum bende anca
Gulcingezer Tugce123- hayirlisi bkalm ben bi sure kafami Dinliycem bana iyi gelir sende ins olur olmazsa da takip yapma akisina birakarak iliski yasa takma bu ay cok taktik zten boyle gebelik olusmaz
Bsragrkan Gulcingezer kuzum çok bu sayfa da takılma derim eğer dinleneceksen baktıkça sa strese girersin 7/24 buradayım bende 12 gün var regl ye insan saya saya bitiremiyor ..
Gulcingezer Bsragrkan zten ben bu iki ay degerlendirme yapmiycam o yuzden de biraz ara vericm bkalm sonrasinda olur ins bu kdar strese yoruma teste gebelik olmaz zten
kubra3891 Gulcingezer üzülmemizde boşa vakti ve zamanı var diyorum bir yandan bir yandan da kendime engel olamıyorum çok umutluydum bu aydan