Gulcingezer Tugce123- aynen kuuzm keske kolay olsa ama allahin taktiri demekki zamani var bi seylerin bizde bekliyorz ben smdi hasta oldum :( maalesef
Tugce123- Gulcingezer hadi ya kuzumm bak seninde 8 indeydi sende erken olmuşsun bende olcam yüksek ihtimal hissediyorum ama bilmiyorum
aycannblogu Dün pembemsi gelen akıntım şu an resmen adete döndü..bat a 5 gün var adetim erken gelmiş oluyor..normal de gününü şaşmazdı..
aycannblogu Bi dahaki aya beklicez artk🙏 Hayır bnm 4.bebiş olucak 3 evladım var ama gene aşırı bi heycan var sanki ilk gibi
Gulcingezer Derya3757- yok cnkm sknti yok ben ara vericm zten temmuzdan snra dusunuyorm tekrar biraz kafami dinliycem tatil falan yapicm
Derya3757- Gulcingezer en güzeli canım biz kendimize stres yapıyoruz askında hem sen burda bile herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun kalbin güzel senin Bunun karşılığınıda illaki alıcaksın
Gulcingezer Tugce123- ben temmuz sonuna kdar denemiycem tatil Flan yapiym ondan snra su an ara vericm bi 2 ay
Tugce123- Gulcingezer sen bilirsin canım benim bu yaptıgım testten ikinci cizgi yerinden alttan cizgi cıkmış ama üstünün devamı yok böyle alttan ufak bi cizgi gibi belkide yeni diye öyle cıktı