Gulcingezer Derya3757- olabilir canim İshal de var belirti az kalmis seninde benimde ayni gun ins guzel sonuclar aliriz🙏🏻🥰
Derya3757- Gulcingezer inşallah kuzum 🙏sende net yumurtlama görmüştün dimi bu ay döllenme olmuştur inşallah okudum da ben yazdıklarını sen belirti yok demişsin şu anda da yok mu
Tugce123- Gulcingezer daha öncede yaşadım yavrum gecen sene ondan dolayı şey etmiyorum ama mide bulantım hafiften devam ediyor 🙈 birde pazar dedim ya hastalanacakmış gibi hissediyorum diye yerleşme olunca öyle hissedermişin birde sarı akıntı görürsen falan aklıma hamileyim diye koymuyorum ki negatif cıkarsa üzülmeyim diye kuzum 😁
Gulcingezer Tugce123- ne zeki kizsin :) ben dun bi tane test yaptim isikta gorunecek incecik kıl gbi bisey cikmis 4 5 saat snra isik harici gorunmuyor bgun bi daha yaptm sabah o cizgiyi goremedim demekki kuruma cizgisiymis :(
Edanurkeskin Tugce123- bu adet ile hamilelik çok benziyor ya sarı akıntım var göğüsümde çok hafif elleyince hassas ne zaman çocuk düşündüm denemeye başladik hep adete yakın farkli şeyler oluyor diyorum adet öncesi böyle olmuyordum diye hamileyim diye ama bi anda adet oluyorum bakalım bu sefer nasil olacak 6 gün kaldı adetime😀
Tugce123- Gulcingezer bende gecen ay erken gebelik testinde görmüştüm eve gelince ama kuruma cizgisiydi sonradan yine denedğimde heycanlandırıyor bee 😁
Tugce123- Gulcingezer kocamda diyor adetin geçerse test yaptırırız ben bu adama nasıl sürpriz yapacam bakalım inş adet günüm belli olmadan o ciZgileri görürüm😁
Gulcingezer Tugce123- bugun bi tane daha yaptm onda da olsaydi oyle bisey kesin suphelenirdm baktm bgunki de yok hayal kirikligi yasadm isikla bakmaktan gozum kor oldu🤣
Gulcingezer Tugce123- sen ona o kdar ayrinti vermeseydin ben ilk gebelikte kendim kan verdm falan bilmiyodu tegl tarihimi surpriz yapmistm yine oyle yaparm olursa zten
bubuiledudu Tugce123- ben yine test yaptım adet olcam.gibi ağrım var demek ki adet olcam çünkü negatif kocaman yani napalim.kismet
Tugce123- Gulcingezer herşeyimş biliyor canım unutur belki ama ben geciştiririm yada yaparım bi şekilde 😁
Sedos16 Canlarim benim de bat 9 mayis. Sadece kasik agrim var. Gogus siskinligi,renk kararmasi hicbir sey yok. Illa olmasi mi lazm yahu 😁 göğüsler normalden bile sönük hatta sanki deliricem😁
Tugce123- Sedos16 benimde 9 mayıs hiç belirti görmedende hamile kalan cok belirtilere varmış yokmuş takılma canım az kaldı 6 gün bakcaz görcez 😍
Gulcingezer Derya3757- yok canim Su an dun biraz bas donmem mide bulantim oldu falan ama gecti baska biseyik yok
Gulcingezer Derya3757- https://resimyukle.io/TmEi86tHxv.link bu 5 6 saat bekledikten snra baktm gordum ama kuruma da olabilir
Sedos16 Tugce123- gorecegiz bakalm. Benim amh düşüklüğüm var ama Allahtan umut kesilmez bekliyorz iste (:
Derya3757- Gulcingezer illa belirti olcak diye bir şeyde yokmuş aslında olmayıncada insan arıyor bende kendimi dinliyorum sürekli bulantım varmı diye psikolojik 😂