Minicigimmm Gulcingezer nasıl 3+3 oluyor anlamıyorum hangi uygulama bu ? 23 nisanı değerlendirmediniz mi o günden sayınca daha 10 günlük oluyor. 10 günde teste çıkar mı en erken 12 gün diye biliyorum.
Gulcingezer Minicigimmm regl baslangictan alinir hic duymadiniz mi gebelik hesaplamayi bu happy mom uygulamasina tarih girerseniz regl tarihini hesaplar zten
Minicigimmm Gulcingezer hayır bilmiyordum bir türlü anlam veremiyordum.Sizin regl başlangıcınız hangi tarihti ?
Minicigimmm Gulcingezer Benimde 11ydi test yaptım ama negatif çıktı.Benimde tahmini adet tarihim 8 mayıs.Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻
Zemzems Gulcingezer gününe daha var canm negatif çıkması normal biraz daha bekle istersen inşallah pozitif görürsün
Gulcingezer Tugce123- hadi bakalm biraz daha bekle de regl’ye yakin bi kan verirsn smdi cikmayabilir canim benim belirtim yok gogus agrim flan gecti
Gulcingezer Tugce123- kiz bana diyosn belli olmaz diye :) sn umutszsun bi suru belirtin var bende hic biri yok 🙈
Tugce123- Gulcingezer daha öncede yaşadım yavrum gecen sene ondan dolayı şey etmiyorum ama mide bulantım hafiften devam ediyor 🙈 birde pazar dedim ya hastalanacakmış gibi hissediyorum diye yerleşme olunca öyle hissedermişin birde sarı akıntı görürsen falan aklıma hamileyim diye koymuyorum ki negatif cıkarsa üzülmeyim diye kuzum 😁
Derya3757- Merhaba tekrar 8inde adet günüm göğüs şişkinliği ve uçlarda kaşınma var bunlar belirtiymiş ama aynı zamanda adet belirtilerimde olabilir bide ishal var ishal hamilelik belirtisi olabilir mi 🙄🤔
Gulcingezer Derya3757- olabilir canim İshal de var belirti az kalmis seninde benimde ayni gun ins guzel sonuclar aliriz🙏🏻🥰