Renginveannesi_ Leylasiva21 evet anladım canım teşekkür ederim 🥰😘 Oy kuzum Allah sana bağışlasın inşallah 🤲🏻🐣🧿
Serapcemre Renginveannesi_ sanmıyorm onla alakalı olacagını tansiyonun yükselir ve ödemlenirsen kork canm ben de de covitten sonra tansiyon yükselmesi çıktı ilaç kullanıyorm ödem yok şükür idrarda proteine de baktırıyorm kontrollerde. Yani parmak yanması onla alakalı değildir 😊bir şekerine mi baktırsan acaba
Renginveannesi_ Serapcemre benim şeker yüklemesi yüksek çıkmıştı zaten sürekli açlık tokluk sekerime baktiriyorum, kendime dikkat ediyorum ve şekerim gayet normal ilerliyor çok şükür 🤲🏻 kontrolümde mutlaka soracağım az kaldı zaten muaneme 🙏
Hattat2806 Leylasiva21 ilk kez mi oldu canım arada oluyor mu benimde aşırı ödemim var tansiyonuma da baktılar 13-8 di en son şimdi postunu görünce bı korkmadım değil acaba acile gitsem mi bende
Leylasiva21 Hattat2806 benim ilk kez oldu elim ayağım şişti gittim haftam fazla olduğu için direk sezeryana aldilar
Serapcemre Hattat2806 siz bir idrarda proteine baktırın 13istenmiyor hamilelikte bunlara ödemde eşlik edersezehirlenme oluyor benm 13-9diyetansiyon ılacına başladık sürekli idrara bakılıyor vs dikkat et korkulcak bir şey bu durum korkutmak ıstemem ama
Hattat2806 Serapcemre bugün acile gideceğim insaAllah dün hiç uyuyamadım bende tedirginlikten teşekkür ederim hepimiz sagsalim kucağımıza alalım insaAllah rahat edelim 🍀🍀