kucukcivcivim bir_pasa_annesi Fatmakcrr burcuo Çok teşekkür ederim güzel anneler 💜 çok şükür bugün toparlanmaya başladık 🤲🏻
Fatmakcrr kucukcivcivim çok geçmiş olsun rabbim bebeğinize bağışlasın sizi. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. 🤲
burcuo kucukcivcivim çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Allah sizi bebeğinize bağışlasın inşallah 🙏🏻
Nazorl kucukcivcivim Rabbim şifa versin okurken tüylerim diken diken oldu 🥺 İnşallah en kısa sürede normal yaşantınıza geri dönersiniz sizde bebeğinizle bol sağlıklı günler geçirirsiniz rabbim bir daha yaşatmasın amin 🤲🏻
kucukcivcivim Nazorl aminn Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıyı 😔 Nurakin077 çok teşekkür ederim 🤲🏻🙏🏻
kucukcivcivim iremm3434 Ece_buglem3 SerraveAnnesii Kızlar, haber vermiş olayım. Bugün taburcu edildim. Doktorum yine de sık sık soruyor durumumu. Belirtiler her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Psikolojik olarak çok yıpranmışım ama inş onu da atlatırız. 🙏🏻 Çok teşekkür ederim tekrardan sizlere hepinize 🌸
SerraveAnnesii kucukcivcivim Ay hadi çok sevindim 🥰 inşallah daha iyi olursun çok geçmiş olsun tekrardan 😊
kucukcivcivim Eliifs çok teşekkür ederim, toparlanmaya çalışıyorum işte. Bir yandan bebekle ilgilendiğim için iyileşme kısmı zor oluyor
Minnosunannesi11 kucukcivcivim Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Kızını sana seni de kızına bağışlasın.
Btlfth kucukcivcivim geçmiş olsun bizde şuan hastanedeyiz bende kızımı bekliyorum inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi rabbim ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah
kucukcivcivim Btlfth aklınıza kötü bir şey getirmeyin. Çok çok istisna bir durumdu benimki. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Btlfth kucukcivcivim Amin inşallah sizede tekrar tekrar geçmiş olsun rabbim ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi
Denizovski kucukcivcivim Çok geçmiş olmuş Allah şifa versin 🤲🏻 Bir an önce toparlanıp bebeğinizle güzel vakitler geçirin inşallah🌸