iremm3434 Bu benim oğluşummm , beşik kertmesi düşünen anneler kızçelerinin fotilerini yapıştırıp gelsinler . Oğluşu olanlarda resimlerini göndersinler rakiplerimizi tanıyalım 😂😂
Kizilkafaa iremm3434 Bende böyle yüzünü görebilecek miyim acaba🥲 İnsan bi değişik hissediyor Maşallah cok yakışııklıı olacak belli ❤️
iremm3434 Smyye1B yaaaa çok güzel ağlıyorum resmennn ne kadar güzel poz vermiş ay kurban olurum minnak burunn
iremm3434 Ceydahisir allakımmmm sana geliyorum , bal dudaklı olucak kızın maşallah kaç haftalıkk ismi ne 🎀🥰
iremm3434 Kizilkafaa bi iki hafta içinde çok yoğun şekilde hissetmeye başlarsın tahminimce , çok eşsiz bir duygu 😂 kızmı erkek mi peki
Kizilkafaa iremm3434 Kız, ay inşallah. Detaylı ultrason için gün sayıyorum cinsiyeti değişir mi diye inşallah o zaman yüzünü de görebiliriz ❤️
iremm3434 Kizilkafaa daha detaylı incelediği için görürsünüz canım . Bende çok kız istedim 13. Haftada öğrendim hatta cinsiyetini sabah akşam günde 2 defa hastaneye gidiyordum cinsiyetini öğrenebilmek için 😂 en son erkek diyince doktor başka doktora gidip bizim doktor biraz kördü cinsiyetine bi bakarmısınız kızdır belki dedim hatta 😂😂 ama aslaa değişmedi tabi oğluşum oluyo
iremm3434 Eyluls_mom yaaa çok tatlı maşallah , ay kızlar bi benmi böyle resimleri görünce duygulanıyorum size de oluyo mu 😂
Ezgi3636 Eyluls_mom yyaaaa masallah benım kızım da cok zor gösterdi yuzunu doktor cok ugraslar sonunda bızımde adımız eylul olucak ınsllah
iremm3434 Ceydahisir çoğu gitmiş azı kalmış sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 doğumunu nasıl yapmayı düşünüyorsun
Eyluls_mom iremm3434 ben de aynıyım akşama kadar böyle bebek fotoğraflarına bakıyorum çok tatlılar hepsi maşallah 🧿❤️
Ceydahisir iremm3434 Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼 Normal duruyor şimdilik ama doğum anı herşey değişebilir 😊😊
iremm3434 Eyluls_mom çok farklı bi psikoloji çok farklı duygular getiriyor insana annelik gerçekten . Özellikle hareketlerini hissettikten sonra daha bi farklı oluyo insan 50x yaşamaya başladım herşeyi 😂 hangi şehirdesin sen
Eyluls_mom iremm3434 evet öyle her hareketinde aa hareket ediyor diyorum sanki ilk tekmesi hareketi gibi çok farklı bir duygu 😍 İstanbul’dayım ben