Peperonni ben şuan 27 haftalığım.22. Haftada detaylı ultrasona girdim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve detaylı ultrasona bakan doktorda perinatoloji uzmanı üstelik.Ama 4-5 haftadır yorulduğumda çok yürüdüğümde karnım sertleşiyordu uyuduğumda geçiyordu bende yorulduğum için oluyodur diye çok önemsemedim açıkçası.Bu hafta da şeker yüklemem vardı doktor değiştirmek zorunda kaldım başka hastaneye gittm şeker yüklemesi için bu yeni doktor detaylı ultrason sonuçlarıma baktı önce direk dedi ki detaylı ultrasona bakan doktor rahmin kısa dedi mi dedi 31 mm çıkmış dedi bende hayır demedi dedm.Karnında ağrı yada sertleşme oluyormu dedi evet ⅘ haftadır yorulursam oluyo dedim.ultrasonda doğru sonuç çıkmayabilir rahmin kısa olabilir erken doğum belirtisi bu alttan muayene etmem lazım diyip el ile muayene etti AA rahmin çok kısa yok hep yatıcaksın öksürmüceksin vs bir sürü şey diyip moralimi bozdu benim hamileliğim bana göre iyi geçiyor çünkü serum iğne ilaç bi sürü şey verdi.ertesi gün eski doktorumla konuştum ne yapayım böyle böyle diye oda dediki hadi bu zamana kadar rahim kısalığını ben görmedim,detaylı ultrasona bakan perinatoloji uzmanı da mı görmedi.ama bi anda kısalmışsa ona bişey diyemem sonuçta son muayneni ben yapmadım,ama yine de böyle bi durum varsa bile riskli gebeliğe girdiği için seni perinatolojiye göndermesi lazımdı tedaviye başlatmamalı,benim fikrim o ilaçları kullanma perinatoloji doktorundan randevu alıp görün dedi.Şansıma bayram geldi ben de perşembeye buldum randevu bekliyorum tekrar görünmek için ama moralim gerçekten çok bozuk.