Almisinkardesi fundadncc depend ler hayat kurtarıcı oluyor benim çok kanamam olmamıştı öyle aşırı derecede ama adet kanaması gibi olmuştu
Naile_7732 Ben kızımda tam kanamam 28 gun surmuştu ve baya baya oldum bır hafta nerdeyse hasta bezi kullandım sonrasında ise bebek bezi kullandım bn
Naile_7732 Oglumda ise sadece 6 gun kanamam oldu ılk gun hasta bezi taktım ertesi gunde normal ped koydum cunku hıc yoktu nerdeyse kanamam
Sinemmmmm58 fundadncc benim cok cok yogundu normal pedi falan gec ben bebek bezi kullanmistim asiri olmustu kanamam ve pihtiliydi 35 40 gune kadar da surdu malesef
kuzeymomsss Sinemmmmm58 pıhtılı olması sorun yaratır mı acaba. Bende bugün oldum bir kaç defa tuvalete bir kaç defa da dependte gördüm
kuzeymomsss fundadncc bugün doğum yapmış biri olarak söylüyorum saat 11de doğumdan çıktım bu saate kadar 4. Dependi taktım. Orkid ile asla rahat olamazdım, depend aşırı rahat
Sinemmmmm58 kuzeymomsss yok canim yani ben bi sorun yasamadim ayni zamanda kan sulandirici igne kullandim 10 gun eger hala hastanedeyseniz iciniz rahat etsin diye sorabilirsiniz hemsirelere
kuzeymomsss Sinemmmmm58 ya canım doktorum çok normal olduğunu söylüyor, hemşireler çok kanama da iyi birşey değil diyorlar 🙄 doktoruma sordum, doktorum da diyor çok normal pis kanı atıyorsun şuan diyor
Sinemmmmm58 kuzeymomsss kanama olmasi daha iyi bence ya en azindan pis kani atiysun doktorun dedigi gibi
Mervedemir- Uzumlerveannesi lohusa pedi hiç kullanmadım bilmiyorum ben kendime hasta bezide almıştım ama onuda hiç kullanmadım hastanede taktılar zaten bu 2. Doğumum ikisindede bebek bezi kullandım hamilelik öncesi de yoğun değildi kanamam normaldi ama her insanın yapısı farklı her doğum aynı değil ilk oğlumda 40 gün sürmüştü kanamam bu sefer öyle olmadı