CansuDemir yaren123 Uni aldık,bir de prima premium bez almıştık onun yanında da var.Kullancam hepsini.Zaten normalde kendi yüzüme tenime bile bebek ürünü alırım bakalım bebişim sevcek mi
EmelBG Unibaby sarı olanı alacağım son aya girdiğimde deneme boy alıcağını Prima ile sleepy bakalım 🧜🏽♀️.
tomurcukannesi yaren123 ben ıslak mendil kullanmıyorum. Organik pamuk bezler aldım onlarınıslak mendil kutusuna koyup kendim suyla ıslatıcam☺️
pamuk_anne Kibarbaby tomurcukannesi bu şekilde kullanım küf oluşumuna sebep olabildiği için tavsiye edilmiyormus. Gözle görülmese bile küf oluşurmuş mühendisinoglu diye bir instagram sayfası var orada duydum.
Nnzhktt Water wipes aldım ben saf, doğal bi ürün ama biraz pahalı. Aslında ben bol bol baby me nin pamuğunu aldım ve kaynamış ılımış suyla temizlemeyi düşünüyorum. Fakat hastanede ve eve geldiğimiz ilk günlerde o kargaşada kullanılırsa diye bi paket water wipes aldım maddi olarak durumu el veren varsa kesinlikle tavsiye ederim.
pamuk_anne yaren123 unibaby yenidogan aldım 3 paket ama bebek temizleme pamuğu da aldım 🙈 onları da kaynayıp soğumuş ılık suyla ıslatıp öyle altını silmeyi düşünüyorum. Islak mendil sonraki aşama :)
EmelBG yaren123 https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1c9l0uiijk7zs Burdan yararlan canım şampuan ıslak mendil vs en sağlıklı zararsız bilginlerini veriyor 🎀
Aysmnv35 Suan bebeğimi bekliyorum ama nasipse doğduğunda kesinlikle saf su ve pamuk içerikli baby mee kullanacağım Prima dalin ve digerleri fazlasıyla zararlıymış ne yazık ki
yaren123 Aysmnv35 bende baby me aldım ücret olarak da kullanım olarak da iyi olduğunu duydum çok araştırdım e bebek kendi ürünü
Aysmnv35 yaren123 aynen öyle iceriginde kesinlikle katkı maddesi yok baby mee bin tüm ürünlerini kullanabilirsin gönül rahatlığıyla bebek kıyafetleri icin yıkama jeli olsun şampuanı olsun herşeyi gerçekten bitkiselmiş
Cekun Ben chicco aldım ama kullanmayı duşunmuyorum hastanede istiyor lar o yuzden aldım pamuk kullanıcam