Annecik03 Umay255 ilk geveligimde 7 aylik olmustum anca cikmisti. Simdikinde portakal gibi cikti 8 haftaligim 😅
Mlkysf Umay255 iç karnım dar heralde birde bu 2.hamileliğim ondan da erkenden bu kadar çıktı heralde ilkte bu haftada daha küçüktü karnım
Umay255 Mlkysf benim iç karnım darmis o yüzden baya cikicak gibi benim annem de öyleymiş 🥰 herkes gaz diyo ama sert değil karnim
edis22 Umay255 tabi herkesin vucut yapisi farkli o konularda kimseyle kiyaslama kendini. Mesela benim ic karnim buyuk o yuzden cok gec belli oldu🤷🏻♀️
Despina Umay255 yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü herkes karnın çok büyük diyip duruyor ve ister istemez moral sıfır 😔 9. Ay nasıl olursun diyip duruyorlar e bende korkuyorum tabi
Nisao2o Umay255 İnşAllah kuzum teşekkurler Allah tum Annelere bebeklerini sag salim kucagina almayi nasib etsin.
Umay255 Nskyhn dediğin gibi yapicam kuzum 😘 doktor dedi dış karnin büyük diye bide Annem 3 aylıkken baya belirginmis
Sehrbnon12 Umay255 bende ikizlerime hamileyim ve suan 8 haftamdayım bşraz cıkmıs acaba ikiz diye mi belirgin böyle göbeğim Flnda yoktu daha öncesinden baya sert zaten dokundugunda 1.76 boyunda 65 kiloyum
Merve201119 Umay255 15.ci haftada bebekten kaynakli büyümeye baslamisti ondan öncesi sadece gaz ve şişlik oluyor bebek daha minnacık o haftada ne şişliği olur ki😊