Umay255 Kizlar 6 haftaya giricem ve karnım biraz çıktı doktora sordum dış karnın büyük dedi böyle birşey yaşayan varmı acaba
Mlkysf Umay255 benim de 9.haftada çıkmaya başladı kilolu biri değilim çok zayifta değilim şuan 19.haftadayım baya baya belli artık
karakiz1 Umay255 23 haftaligim hala daha cok var diemem azcik belli 6 .aya giricem yok gbi bisey doktor bile gel ufak kizim der her seferinde
Mlkysf Umay255 iç karnım dar heralde birde bu 2.hamileliğim ondan da erkenden bu kadar çıktı heralde ilkte bu haftada daha küçüktü karnım
Nskyhn Umay255 o şişlik 🙈 ileride iniyor sonra çocuk yerini alıyor. Her gün bir tane sade maden suyu tüketirsen çok rahat edersin
Umay255 Nskyhn dediğin gibi yapicam kuzum 😘 doktor dedi dış karnin büyük diye bide Annem 3 aylıkken baya belirginmis
Deniziafak Umay255 6 aydan sonra kesin olarak hamile olduğun dışarıdan bakılınca belli oluyor canım şahsen benim öyle olmuştu
Despina Biz şuan mayısın 14 nde 6. Ayımıza giricez fakat göbeğim nedense her hafta anormal bişekilde büyüyor gören 7-8 aylık zannediyor. Benim karnım baya önceden çıktı. Tabi ödemlerde başladı.