Bbsrrr Kızlar erken gebelik testi yaptım ilk 2 dakika da çok çok silik çizgi gördüm çok pembemsi değildi adetime iki gün var daha markası comfort days gebelik olabilir mi
Taricat Bbsrrr aaa evet ben gördüm çizgiyi 🤭 çok silik bir çizgi var bebek çok yeni olabilir. Bence acile gidip kan vermelisin
Mavidunyamm Bbsrrr hamilesin canım. İnşallah sağlıklıdır. Yarın kan ver yada akşam acile git kan ver 1 saate çıkar sonucu 😍
Civciv_annesi14 Bbsrrr var ama daha çok yeni olduğu için silik çıkmış canım istersen bı kaç gün sonra tekrar test yap
Bbsrrr Taricat ağzın bal damlıyor inşallah inşallah Rabbim ama hiç pembemsi değil canım bilemedim o yüzden hevesim kursağımda kalması beni çok korkutuyor
Taricat Bbsrrr amin kuzumm olsun o çizginin görünmesi dahi gebelik ihtimalini çok güçlendiriyor illa pembemsi olması gerekmiyor🤭 çok umutlanma yine ama dediğim gibi mutlaka acile gidin kasık ağrım var diyin gebelik şüphem var diyin öyle diyince hemen gebelik testi yaparlar 😌 kanda net sonuç çıkar canım bizi de mutlaka haber et
Taricat Bbsrrr Bu arada sen bu ay klomen kullanmışsin galiba şimdi gördüm . Bende 1 buçuk sene hamile kalmamıştım ve ilk gebeligimde klomen ile ilk ay hemen gebe kalmistim 😌 Rabbim sana da sağlıkla nasip etmiştir inşaAllah
Nur22Elif Ben de bu şekilde öğrendim. Regl günü kan verdim 14.33 çıktı. Hemen acilde kan verin bence.
ayseozbayrak Nur22Elif benimde adetim 5 gün geçti dün erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı kan vermeye gittim beta hcg 9.99 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermem gerektiğini söyledi doktorum 🤦♀️
Bbsrrr Taricat inşallah canım benim bir senedir bekliyorum bu günü belki uzun süre değil ama insan yine de isteyince hemen olsun istiyor. İnşallah Rabbim nasip eder ne diyeyim haberdar ederim tabiki
Nur22Elif ayseozbayrak artışa bakacaklardır kimyasal mı değil mi diye. Ben gebeliği öğrendikten sonra ne kan vermeye gittim ne kontrole. Bayramdan sonra doktora gideceğim kontrol için. 2 günde bir kan vermek insanı çok yıpratan bi süreç.
Tusami Bbsrrr ilk beş dakika içinde çıktıysa kesin vardır , benim bu testte bir iki saat sonra aynısı oldu kuruma çizgisiymiş, o yüzden hemen çıktıysa kesin var gözüküyor, inşallah vardır bebiş 🙏💖