[silindi] Minikburun Canım bir çok anlamı var, koruyucu şefkatli gibi, internetten bakabilirsin😊 Ayrıca Umay şarkısı var eşim her gün evde açıp açıp dinliyor sende dinleyebilirsin😊
[silindi] Merve-0535 Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah 🤍 Bir isimde bile bu kadar düşünüp en güzelini bulmaya çalışıyoruz hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏🏼
Portakalkokulum Deletedmom_30 Tskederim canım benim evet eşimle izlemiştik ikimizde çok etkilendik flimden kızımız olursa ova olucak dedik öylede oldu çok şükür 🤲💜
Bekleyenler afrAybars bir de aybarsınoz mı var. Benim de kızım var Aybüke. Şimdi gebeyim erkek olursa Aybars istiyorum. Uslu mu nasıl
afrAybars Bekleyenler evet oğlum var Aybars 😍 maşallah çok akıllı uslu söz dinleyen bi çocuk küçüklüğünden beri beni hiç yormadı 🙏 bakalım kız nasıl olacak bekliyoruz ☺️
Cicolation Meva ile miray arasında kaldım,🥴 kaynanam mevayı daha çok beğendi ben de beğeniyorum o yüzden öyle olacak sanırım ama benim en başından beri miray var içimde çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
Hazalaskin Cicolation Meva hem farklı hem güzel 🥰 Miray küçükkenden aklımda kalmış kolonya markası değil mi 😬
Aslymn Yasemiiin- bizim de henüz cinsiyetini belli değil ama duru ismini cok begeniyorum kızımın olursa inşallah bende koymak isterim sağlıkla kavuşun 🥰
Tunurr Yasemiiin- yaaaa bende öyle düşünüyorum tabii ama eşimi etkiledi bu durum eşimin ailesi dalga geçti çünkü israf İsrafil İsrail diye eşimde çok soğudum dedi 🤷🏻♀️