Tunurr İsra koyacaktım ama çok dalga geçtikleri vazgeçtim Eylül de doğum olacak bu yüzden Eylül koyacağım❤️ Oğlumun adı da miraç ❤️
Yasemiiin- Tunurr İsra ile nasıl dalga geçebilirler ki 🙄🤔 Şöyle düşünelim biz ismini ne koyarsak koyalım çocukluk zamanında illaki bir dalga bulup geçecekler o yüzden ne istiyorsanız o ismi koyun derim ben 🤍
[silindi] Merve-0535 Ayyy evet o detayı da fark ettim 😍😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Aslymn Yasemiiin- bizim de henüz cinsiyetini belli değil ama duru ismini cok begeniyorum kızımın olursa inşallah bende koymak isterim sağlıkla kavuşun 🥰
Tunurr Yasemiiin- yaaaa bende öyle düşünüyorum tabii ama eşimi etkiledi bu durum eşimin ailesi dalga geçti çünkü israf İsrafil İsrail diye eşimde çok soğudum dedi 🤷🏻♀️
[silindi] Merve-0535 Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah 🤍 Bir isimde bile bu kadar düşünüp en güzelini bulmaya çalışıyoruz hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏🏼
[silindi] Minikburun Canım bir çok anlamı var, koruyucu şefkatli gibi, internetten bakabilirsin😊 Ayrıca Umay şarkısı var eşim her gün evde açıp açıp dinliyor sende dinleyebilirsin😊